Mozaik
SJAJNI SLAVONCI NA HR TOP 40

Beta prvi put na listi, a Mia
i Marko imaju najviši ulaz
Objavljeno 5. kolovoza, 2019.

Nakon zapamćenog nastupa na ovogodišnjoj Dori, Beta Sudar rezervirala je veliki interes publike i struke svojim zavidnim vokalom. Ne čudi stoga da su i radijski urednici predvidjeli poseban prostor u eteru za ovu mladu izvođačicu. Njezin novi singl "Ja sam ta" doveo je tako Betu prvi put na HR Top 40, listu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Zarazni plesni singl u izdanju Bonton Musica potpisuju Predrag Martinjak Peggy, zaslužan za glazbu i tekst, i Bojan Šalamon Shalla, koji je zajedno s Predragom Martinjakom kreirao aranžman pjesme.

- Vijest da je moja pjesma ‘Ja sam ta‘ ušla na nacionalnu top-listu oduševila me i razbudila bolje nego najjača kava. Hvala publici i glazbenim urednicima što ju vole i puštaju, a s obzirom na to da je brza i plesna, idealni je glazbeni izbor za ovo ljeto. Jako sam ponosna i na atraktivan videospot koji prati pjesmu, u režiji Izoom produkcije. Glazbu i tekst napisao je moj stalni autor Predrag Martinjak Peggy, kojemu se u produkcijskim manevrima pridružio Bojan Šalamon Shalla, a rezultat je moderna pop-pjesma, kakvih će, nadam se, biti sve više na hrvatskoj glazbenoj sceni - izjavila je Beta Sudar.

Prvu poziciju zauzima još jednom Nina Badrić s pjesmom "Volim te, volim", u izdanju Aquarius Recordsa. Na drugom mjestu slijedi ju Franka s aktualnim singlom "Ljubav, ništa više", čije izdanje potpisuju Karpo Media i Croatia Records, a na broju 3 smjestio se Damir Kedžo i njegova pjesma "Vidi se izdaleka", Croatia Records.

Najviši ulaz na listu ostvarili su Mia Dimšić i Marko Tolja sa singlom "Sva blaga ovog svijeta", predstavljenim na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Među novim ulazima tu su još i Učiteljice & Tarapana Band s pjesmom "Promil šanse za spas" te Mejaši i njihov singl "Ja još mogu".

Nina Badrić i njezin iznimno popularan hit "Volim te, volim" najslušaniji su u svim dijelovima Hrvatske, pa tako Nina zauzima prvo mjesto na regionalnim listama u Gradu Zagrebu, središnjoj Hrvatskoj, Zagorju, Slavoniji, Dalmaciji te Istri i Primorju. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.Kvorka
 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MISS HRVATSKE NOSI DRUŠTVENO ODGOVORNU NOTU

Katarina Mamić je vlastitim primjerom naglasila važnost gospodarenja otpadom

2

NOVI FILM MARKA ŠKOPA NA ZAGREB FILM FESTIVALU

“Nek bude svjetlost” je o stvarnosti slovačkog, ali i hrvatskog društva

3

ZARADIO VIŠE OD 950 MILIJUNA DOLARA DILJEM SVIJETA

"Joker" najprofitabilniji film utemeljen na stripu