Tehno
SCHNEIDER ELECTRIC

Predstavljen EcoStruxure IT Advisor
Objavljeno 2. kolovoza, 2019.
Schneider Electric predstavio je EcoStruxure IT Advisor, koji je korištenjem snage oblaka u stanju ponuditi jednostavniji način implementacije upravljanja podatkovnim centrima, bilo gdje i bilo kada. Kao predvodnik sljedeće faze proširenja Schneider Electric EcoStruxure IT platforme, koja je na DCS nagradama 2019. osvojila nagradu u kategoriji “Inovacija godine u ICT upravljanju podatkovnim centrima”, IT Advisor nastoji poboljšati učinkovitost upravljanja podatkovnim centrima i operacijama. Ovaj alat za planiranje i modeliranje baziran na oblaku omogućuje operatorima velikih podatkovnih centara i kolokacijskih objekata, smanjenje operativnih troškova i maksimiziranje vremena neprekidnog rada optimiziranjem kapaciteta, analizom utjecaja na poslovanje i automatizacijom radnih procesa. “Hibridne arhitekture podatkovnih centara potaknule su industriju k ponovnom razmatranju načina upravljanja i funkcioniranja njezine infrastrukture podatkovnih centara. EcoStruxure IT Advisor ispunjava ovu potrebu na način da klijentima nudi moćan softver za planiranje i modeliranje podatkovnih centara u oblaku ili na samoj lokaciji, dostupan bilo gdje i koji se isporučuje s fleksibilnim modelom pretplate”, rekao je Kim Povlsen, potpredsjednik i generalni direktor sektora Digitalnih usluga i softvera u Schneider Electricu.
Glavne karakteristike i prednosti EcoStruxure IT Advisora uključuju:
- Upravljanje imovinom radi točnog vođenja inventara: Podaci se prikazuju prema svom fizičkom rasporedu, što omogućuje trenutan pristup točnim pojedinostima o uređaju i karakteristikama imovine.
- Planiranje rizika za proaktivno upravljanje slučajevima: Izvješće o analizi utjecaja ispituje potencijalni utjecaj slučaja na uređaje i infrastrukturu.
- Upravljanje promjenama za svako premještanje, dodavanje i promjenu imovine: Automatizacijom tijeka rada smanjuje se mogućnost ljudske greške i omogućuje primjena najbolje prakse. M.R.
Možda ste propustili...