Tehno
TEST: UNIQUE AUTO DEVELOPMENTS IDCORE

Dajte svom limenom ljubimcu brojne nove funkcionalnosti
Objavljeno 26. srpnja, 2019.
Nadogradnja je dostupna za velik broj automobila, kao i sustava koji se u njima isporučuju

Zahvaljujući dodatku Unique Auto Developments IDCORE, vašem limenom ljubimcu možete dodati brojne funkcionalnosti, poput Apple CarPlay, Android Auto, podrške za sve multimedijalne datoteke, kamere za vožnju i još mnogo toga.

Razvoj informacijsko-zabavnih sustava u automobilima danas se odvije brže nego ikada, a osim brojnih stavki dodatne opreme pri kupnji automobila, velika većina odnosi se upravo na ove sustave zabave, povezivosti s drugim uređajima i pružanja informacija u automobilu. Osim što se velik dio dodatne opreme odnosi na takve sustave, neke sustave koje biste sada koristili u vašem automobilu tada možda niste ni mogli naručiti.

Tvorničke odlike
Kako biste izbjegli kupnju novog automobila zbog mogućnosti koje nemate, Unique Auto Developments nudi vam rješenje u vidu jedinice IDCORE, a koja donosi brojne dodatne funkcionalnosti kao nadogradnju postojećeg Infotainment sustava u automobilu.Ako malo prosurfate ili pogledate česte ponude na društvenim mrežama, često ćete naići na trećerazredne sustave koji nude svojevrsnu zamjenu postojećeg informacijsko-zabavnog sustava u automobilu. Takvi sustavi često nemaju poveznice s tvorničkim ugradnjama i upitne su pouzdanosti. Tome svjedoče i brojni korisnici koji su se nakon nekog vremena ponovno vratili na tvornički sustav koji je ipak provjeren, pouzdan i svoj posao obavlja bez pogreške. Zato se često sustave trećih strana preskače pri razmatranju onih koji požele napraviti nadogradnju sustava u svom automobilu. Ipak, postoje i rješenja koja su svojevrsna nadogradnja tvorničkog sustav. Tako korisnik zadržava sve odlike tvorničkog sustava, kao i njegove funkcionalnosti, a s nadogradnjom ga proširuje za nove mogućnosti. Takvu priliku nismo htjeli propustiti pa smo i sami isprobali rješenje Unique Auto Developments IDCORE. Taj sustav zaista je opsežna nadogradnja tvorničkog sustava, a dostupan je za velik broj automobila, kao i sustava koji se u njima isporučuju.

Jednostavna ugradnja
Nakon narudžbe, isporuka iz Velike Britanije stiže ekspresno brzo, a u pakiranju stiže sve - sama Unique Auto Developments IDCORE jedinica, svi potrebni kabeli, alat za ugradnju, kao i opsežne upute. Ugradnja sustava zahtijeva ponešto vještina, a uz upute lako je sve pratiti kako ne biste napravili neku štetu. Iako sve skupa izgleda komplicirano, zahvaljujući Plug-and-play kabelima Unique Auto Developments IDCORE spaja se na tvornički sustav u trenu. Dodatan rad može predstavljati ugradnja kamere za vožnju unatrag, prednje kamere ili dodatnih multimedijskih mogućnosti. U našem slučaju odlučili smo se za narudžbu kamere za vožnju unatrag koju smo također uz detaljne upute lako proveli i povezali na sustav. Bitno je ovdje još jednom naglasiti kako se cjelokupna integracija odvija kao nadogradnja na tvornički sustav zadržavajući sve postojeće funkcionalnosti i dodajući nove kao nadogradnju postojećih.

Sama integracija Unique Auto
Developments IDCORE jedinice i njezinih mogućnosti s tvorničkim sustavom je vrhunska. Brzina rada i fluidnost, prebacivanje na dodatne mogućnosti i povratak na tvorničke - sve se odvija bez imalo zadrške i baš onako kako smo to i zamislili. Jedna od najvećih mogućnosti Unique Auto Developments IDCORE jedinice je mogućnost korištenja Apple CarPlay funkcionalnosti bežično. Svi vlasnici Apple iPhone telefona cijenit će ovu mogućnost i zasigurno ju koristiti naveliko zbog njezine vrhunske izvedbe, kao i brojnih funkcionalnosti. Za korisnike Android uređaja tu je Android Auto koji također donosi brojne mogućnosti, poput puštanja multimedije, pokretanja aplikacija, navigacije... Prijenos zaslona s telefona, puštanje gotovo svih multimedijskih datoteka (uključujući i videozapise), WiFi, brojne druge mogućnosti pružit će vam sate i sate nove zabave u vašem limenom ljubimcu. Naravno, ovakva vrhunska nadogradnja postojećeg sustava košta, u našem slučaju oko 515 britanskih funti. Iako se čini puno, daleko je manje od iznosa za tvorničku nadogradnju, a uz to dobivamo i brojne druge mogućnosti.

Marin REŽIĆ
Korisnik zadržava sve odlike tvorničkog sustava, a s nadogradnjom ga proširuje za nove mogućnosti
Zahvaljujući Plug-and-play kabelima uređaj se spaja na tvornički sustav u trenu
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KIRBY’S RETURN TO DREAM LAND DELUXE

Šarmantni, zabavni i veseli Kirby se vratio

2

NAJNOVIJA SERIJA HUAWEI P60HUAWEI P60

Ugrađene napredne tehnologije prikaza na zaslonu

3

PRENOSIV, SNAŽAN I IZNENAĐUJUĆE JEDNOSTAVAN UREĐAJ

Dvorišno kino uz Samsung The Freestyle projektor