Dome slatki dome
TEST: QBRICK SYSTEM ONE LONGER TECHNIK

Kovčeg za pospremanje i onih najvećih alata
Objavljeno 25. srpnja, 2019.
Qbrick System One Longer Technik nudi 50 litara kapaciteta u dimenziji od 635 x 245 x 230 milimetara i može nositi 50 kg alata

QBrick System One serija je kovčega za alate koju proizvodi Poljska tvrtka Patrol Group. Ova tvrtka već je poznata po kovčezima za alat, no njezina serija QBrick System One svojevrsni je sveti gral među kovčezima alata.


QBrick System One dostupan je u nekoliko serija, osnovna Basic, profesionalna Profi te najnaprednija serija Technik opremljena posebnim aluminijskim vodilicama na koje se mogu postaviti stege i pritegnuti određeni predmeti. Ovaj nam se put pružila prilika isprobati najveći kovčeg iz te serije Qbrick System One Longer Technik. QBrick System One moguće je opteretiti s do 120 kilograma, a sami kovčezi mogu ponijeti 50 kilograma alata u sebi. Ova činjenica govori nam da zapravo ove kovčege možemo koristiti kao sjedalo ako želimo odmoriti ili kao platformu na koju možemo stati ako trebamo nešto dohvatiti. Svaki od kovčega opremljen je gumenom brtvom pa će pospremljeni alat biti zaštićen od vode i prašine. Kovčezi su iznimno otporni na udarce, pa se čine gotovo neuništivima kada pogledamo što sve ovi kovčezi mogu preživjeti.

Qbrick System One Longer Technik nudi 50 litara kapaciteta u dimenziji od 635 x 245 x 230 milimetara. S gornje strane prozirni su poklopci sa šest spremnika za sitnice, a pokraj njih su vodilice za stege kojima možemo pritegnuti određene elemente u radu. Otvaranjem kovčeg nudi modularni prostor s četiri mjesta koja možemo spajati ovisno o željama i veličini alata koji ćemo pospremiti. Nama se postava učinila idealna ovakva kakav je, a kovčeg je poprimio sve alate koje brojni hobi ili profesionalni majstori mogu ustrebati. U kovčeg smo uspješno pospremili bušilicu, čekić bušilicu, udarni odvijač, kutnu brusilicu, ubodnu pilu, multifunkcionalni alat, svjetiljku, a ostalo je još prostora u jednom mjestu za dodatan alat ili dodatke. Manevriranje je lako zahvaljujući ručki za nošenje ili ručki za vuču pomoću ugrađenih kotača. Kovčezi iz ove serije dostupni su u svim boljim trgovinama alatima, a naša je najveća preporuka isprobati i uvjeriti se u dosad neviđenu kvalitetu kovčega za alat.


Jasminka Knežević
Prvi i posljednji
Nedavno smo dobili priliku isprobati uvjerljivo najbolje kovčege za alat Qbrick System One, a sada smo dobili priliku isprobati i njihov model za najveće alate - Longer Technik. Može li kovčeg ili, bolje rečeno, serija kovčega za alat biti tehnološki napredan proizvod? Jednom kada se upoznate s QBrick System One znat će te da može. QBrick System One sustav kovčega alata toliko je vrhunski proizvod da nakon što smo se imali prilike upoznati s ovim kovčezima možemo reći kako je to prvi i posljednji kovčeg koji ćete ikada kupiti. Kovčezi su iznimno otporni na udarce pa se čine gotovo neuništivima.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike