Dome slatki dome
AXOR STARCK

Bezvremenska kolekcija za kupaonicu
Objavljeno 25. srpnja, 2019.
Lansirana 1994., kolekcija AXOR Starck zauvijek je promijenila poimanje dizajna kupaonica. Svojom radikalnom jednostavnošću i velikim poštovanjem prema vodi kao izvoru života, kolekcija AXOR Starck i nakon 25 godina smatra se jednako relevantnom i uspješnom. „Naši produkt-developeri, inženjeri i cjelokupni dizajnerski tim mogli su samo nagađati kakvo će značenje za AXOR imati ova kolekcija. Mogli su se samo nadati da će zahvaljujući svojim arhetipskom obliku i beskompromisnoj funkciji postati i do današnjeg dana ostati ikona kupaonskog dizajna“, kazala je Anke Sohn, voditeljica AXOR-a u Hansgrohe Grupi.

Možda najpoznatiji i najutjecajniji suvremeni dizajner, Philippe Starck - koji je u svom radu veoma zaokupljen brigom za planet i vizijom boljeg svijeta - za AXOR Starck kaže kako je ta nadasve zanimljiva kolekcija možda jedan od njegovih najboljih primjera plodonosne suradnje s AXOR-om.

“Dijelili smo istu, jasnu viziju kako kolekciju učiniti apsolutno bezvremenskom: tako da se temelji na pravoj kvaliteti, praktičnoj inteligenciji, ispravnoj viziji, pravoj ergonomiji“, izjavio je Starck. J.Kn.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike