Crna kronika
ZLOČIN U KUNJEVCIMA

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo mladića
Objavljeno 22. srpnja, 2019.
VINKOVCI

Nepuna tri dana nakon ubojstva mladića koje se zbilo u ugostiteljskom objektu Kunjevci kod Vinkovaca, policija je uhitila 63-godišnjeg vlasnika restorana, za kojega se sumnja da je ispalio smrtonosni hitac u 24-godišnjeg Ivana Šera iz Otoka. Policija je izvijestila da je 63-godišnjaka uhitila na području Vinkovaca te da će uslijediti kriminalističko istraživanje. Neslužbeno pak doznajemo kako je 63-godišnjaka policija uhitila u vinkovačkoj bolnici u koju je došao zbog, navodno, zdravstvenih problema. Nakon što ga saslušaju policijski inspektori, bit će odvezen u Županijsko državno odvjetništvo Vukovar, a tada će se odlučiti hoće li protiv 63-godišnjaka biti određen istražni zatvor.

Kako smo izvijestili prethodnih dana, ubojstvo se dogodilo tridesetak minuta nakon ponoći u noći s četvrtka na petak u motelu Kunjevci, na cesti Vinkovci - Županja. Sve je počelo, kako doznajemo, kada su tri mladića oko ponoći u četvrtak došla u restoran Kunjevci i naručila pizzu. Problemi su počeli kada su se mladići započeli svađati s konobaricom, pa se u raspravu uključio i njezin radni kolega, a o svemu je obaviješten i vlasnik. U jednom trenutku, prema kazivanju osoba koje su bile u restoranu, došlo je i do naguravanja te bacanja komadića pizze na konobaricu. Pristigli vlasnik smirivao je mladiće koji su ga napali. Potom je 63-godišnjak izišao iz restorana i iz automobila izvadio pištolj i na polasku u restoran ispalio hitac u zrak htijući upozoriti mladiće da se smire. Očito, oni to nisu ozbiljno shvatili, dapače, to im je bilo, čini se, dodatni okidač, pa su ga u ljutnji fizički napali i počeli udarati. Nakon toga 63-godišnjak je ispalio još jedan hitac, koji je za 24-godišnjaka bio koban. Potom se vlasnik svojim automobilom udaljio u nepoznatom smjeru, skrivajući se od policije u petak, subotu i veći dio nedjelje. Sumnjalo se kako je nakon ubojstva pobjegao u Bosnu i Hercegovinu, jer ima i njihovo državljanstvo, no to se pokazalo netočnim.

Osumnjičeni vlasnik restorana Kunjevci u Vinkovcima je poznat kao uspješan ugostitelj, koji osim motela Kunjevci, ima u Vinkovcima dva hostela i nekoliko kafića koji dobro posluju, a jedan od njih, u središtu grada, u sklopu hostela, radi cijele noći, ali se ondje nisu često događali izgredi. M.Bugarić
Možda ste propustili...

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

Najčitanije iz rubrike