Mozaik
NA COMIC CONU U SAN DIEGU

Najavljeno novih deset filmova
Objavljeno 23. srpnja, 2019.
Filmski studio Marvel najavio je na sajmu Comic Con u San Diegu deset novih filmova. Okružen brojnim holivudskim zvijezdama, direktor tvrtke Kevin Feige objavio je popis filmova postavengerske ere, na opće oduševljenje posjetitelja tog najvećeg sajma pop-kulture na svijetu. Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Mahershala Ali glumiti lovca na vampire Bladea, kojega je u filmu iz 1998. igrao Wesley Snipes.

Natalie Portman potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Thoru, "Thor: Love and Thunder". Ponovno će glumiti Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića. Pažnju publike cijeli su dan golicali isječci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvrte faze Marvelova filmskog svemira (MCU). Najprije je najavljen film "The Eternals" u kojemu glume Angelina Jolie i Salma Hayek. Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju "Shang-Chi". Nakon višemjesečnog castinga, glavna je uloga dodijeljena kanadskom glumcu Simu Liju koji će igrati majstora kung-fua.

Shang-Chi, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio prije gotovo 50 godina.

Nakon višemjesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti o željno iščekivanoj "Crnoj udovici" sa Scarlett Johansson kao Natashom Romanoff. Film se snima već 30 dana, a u traileru su otkrivene prve scene iz Budimpešte.

Neki nadolazeći Marvel filmovi: “The New Mutants” (2020.), “Black Widow” (2020.), “Morbius” (2020.), “The Eternals” (2020.), “Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings” (2021.), “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (2021.), “Thor: Love and Thunder” (2021.). H
Možda ste propustili...

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

KONCERTI SJAJNIH MLADIH BENDOVA 19. I 20. TRAVNJA

Superval stiže u Đakovo i Osijek

Najčitanije iz rubrike