Sport
LUKA AGATIĆ PREDVODIT ĆE NAPAD BELIŠĆANA

Jedva čekam da počnem zabijati
Objavljeno 20. srpnja, 2019.
Nogometaši belišćanskog trećeligaša ušli su u drugi tjedan trenažnih aktivnosti. Momčad se polako ekipira, a u deset pripremnih utakmica svi će dobiti priliku da pokažu što znaju i mogu. Prema viđenom do sada, kvalitetom odskaču Luka Agatić i Benjamin Ždinjak, koji svoje znanje ipak moraju pokazati na terenu i kroz rezultat momčadi. Obojica su ovoga ljeta stigla u Belišće kao velika pojačanja, a čini se da bi to doista mogla i biti.

- Imao sam prije ozljedu noge i zato uvijek kažem - idemo dan po dan, utakmicu po utakmicu. Najveća želja je da me zaobiđu ozljede, a ostalo će doći na svoje mjesto, tu prije svega mislim na golove. Ipak, ja sam napadač i pogodci su ono što se od mene traži. Pun sam volje, želje, motiva i sretan što sam došao u Belišće, klub bogate sportske povijesti, koji ove godine slavi sto godina postojanja. I mi igrači dobrim igrama i rezultatima moramo dati svoj doprinos toj proslavi - kaže napadač Luka Agatić, koji je u prošlom prvenstvu u dresu Čepina postigao 19 pogodaka i bio prvi strijelac Treće HNL "Istok". Agatićevi prvi dojmovi u Belišću su dobri.

- Sve je super i korektno. Moje je da šutim, radim i postavljene zadatke odrađujem najbolje što mogu i znam a na treneru Davoru Rupniku je da odlučuje tko će igrati. Kod nas je prava i zdrava sportska konkurencija, koja svakog igrača može samo motivirati na još veći angažman i bolji rad - dodao je Luka Agatić, nabrijan optimizmom i željom da što prije počne pogađati suparničke mreže. Z.Kaptalan
Danas protiv Papuka u Orahovici
Belišćanski nogometaši prošle su subote počeli pripreme za nove izazove u Trećoj HNL “Istok”, a danas (subota) odigrat će i drugu prijateljsku utakmicu. Nakon što su u utorak odigrali prvu pripremnu utakmicu i na domaćem terenu bili poraženi od druge momčadi NK Osijek, trener Davor Rupnik svoje će “crvene” odvesti u Orahovicu. Naime, Belišćani će danas na orahovačkom nogometnom igralištu (18 sati) odmjeriti snage sa sastavom Papuka, koji je također u pripremnom ciklusu.
Najčitanije iz rubrike