Osijek
CRVENI KRIŽ OSIJEK

Zbog veće potrošnje nedostaje krvi, posebice krvnih grupa O i A
Objavljeno 20. srpnja, 2019.
Zbog povećane potrošnje i smanjenog priljeva doza krvi, što je gotovo uobičajeno tijekom ljetnih mjeseci, Crveni križ Osijek poziva dobrovoljne davatelje svih krvnih grupa, a posebno krvne grupe 0 i A, da daruju krv na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek (prostor suterena zgrade Ginekologije, Kliničkog bolničkog centra Osijek) koji radi prema sljedećem radnom vremenu: ponedjeljkom od 7.30 do 14.30, utorkom od 12 do 19 sati, srijedom od 7.30 do 18.30, četvrtkom od 12 do 19 sati i petkom od 7.30 do 14.30.

Građani mogu, osim u navedenim terminima, svoju krv darovati i na redovnoj akciji u Trgovačkom centru Portanova, koja će se održati u subotu, 27. srpnja 2019., u vremenu od 17 do 20 sati!

Crveni križ Osijek, zajedno s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek, poziva sve sugrađane koji se još nisu priključili dobrovoljnom davanju krvi da se odluče na taj korak i sami provjere što to mnogobrojne dobrovoljne davatelje krvi potiče da redovito daruju krv. D.M.
Najčitanije iz rubrike