Mozaik
NAJPRODAVANIJI ALBUMI OVOG TJEDNA

Prvi Splitski festival, drugi Opća opasnost
Objavljeno 20. srpnja, 2019.
Prodaju domaćih albuma osvježilo je novo ljetno izdanje i smjestilo se na broj 1 tjedne liste najprodavanijih. Kompilacija "Festival zabavne glazbe Split 2019.", u izdanju Croatia Recordsa, donosi 25 pjesama raznih izvođača koji su sudjelovali na najpoznatijem domaćem festivalu zabavne glazbe. Na albumu se nalaze hitovi u izvedbi Gorana Karana i Tedija Spalata, Giuliana, Klape Rišpet, Mije i Marka Tolje, Domenice i drugih, a riječ je o pjesmama izvedenim treće večeri ovog velikog događanja.

- Izuzetno sam zadovoljan ovogodišnjim izborom pjesama i cjelokupnim Splitskim festivalom. Odaziv autora i izvođača bio je velik, što je rezultiralo i kvalitetnim glazbenim djelima. U svim večerima festivala imali smo zanimljiv i posjećen program, i iznimno mi je drago vidjeti da se uspjeh Splitskog festivala potvrdio i u samoj prodaji - izjavio je Tomislav Mrduljaš, umjetnički direktor Festivala. Na top-listi slijedi novo izdanje Opće opasnosti pod nazivom "Karta do prošlosti", a na trećem se mjestu nalazi album Marka Perkovića Thompsona "Original Album Collection".

Grupa Black Keys s albumom "Let‘s Rock" na stranoj se listi prodaje popela na prvo mjesto. Na broju 2 slijedi ih Bruce Springsteen s novim albumom "Western Stars", koji od samog izlaska u lipnju čuva svoje visoke pozicije na listi. Na trećemu je mjestu Madonna, a njezin album "Madame X" također predstavlja novost na policama glazbenih prodavaonica. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike