Osijek
KOLEKTIVNI GODIŠNJI

Od 16. kolovoza u kinu Urania na novim sjedalima
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
“Zbog kolektivnog godišnjeg odmora zaposlenika kino Urania, u središtu grada, bit će zatvoreno od četvrtka, 25. srpnja do četvrtka, 15. kolovoza, a projekcije se tada neće održavati. No vraćamo se brzo - već u petak, 16. kolovoza, kada će početi naš redoviti svakodnevni kinoprogram uz animirani i sinkronizirani hit Angry Birds 2, novu komediju Quentina Tarantina Once Upon a Time... in Hollywood i inspirativnu dramu Nevjerojatan život psa Enza. Osim novih filmskih naslova, dočekat će vas još jedna novost - nova sjedala u dvorani”, najavljuje Marijana Bošnjak, direktorica Kinematografa Osijek.

Nakon ljetne stanke od nefilmskih evenata, od rujna će se u kinu Urania ponovo održavati koncerti, stand up nastupi i kazališne predstave te različiti filmski ciklusi i festivali. Svi su ti programi uvijek dobro posjećeni i za većinu se traži ulaznica više.

Ovaj tjedan u Uraniji nastavljaju prema redovitom rasporedu. Premijerno je stigao animirani Disneyjev remake Kralja lavova (SINK i TITL) te horor Festival straha, a na programu i dalje ostaju - novi nastavak Marvelove Spider-Man sage: Daleko od kuće i nizozemska obiteljska komedija Moja žirafa (Kino klub). I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike