Osijek
JOSIPOVČANKE NA DRŽAVNOM NATJECANJU U PECANJU

Uspješne seniorke ŠRK “Linjak”
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Od 12. do 14. srpnja na jezeru Šoderica i Jegeniš pokraj Koprivnice održana je završnica državnog kupa Hrvatskog športskog ribolovnog saveza za 2019. godinu, u lovu ribe udicom na plovak na kojem je sudjelovala ekipa seniorki Športskog ribolovnog kluba "Linjak" Josipovac. Dame su pokazale da pecanje nije samo za muškarce. Naime, na natjecanju su osvojile jedanaesto od 16 mjesta u svojoj kategoriji.

Inače, najveća je to športsko-ribolovna manifestacija s više od 400 sudionika iz cijele Republike Hrvatske, a u organizaciji je Hrvatskog športskog ribolovnog saveza pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije. Cilj je ovog natjecanja veća popularizacija i promocija ribolovnog sporta s posebnim naglaskom na uključivanje što više ženskih ekipa te prava prilika da se na jednom mjestu dožive sve čari ribolova kao sportske discipline.

Seniorke "Linjaka" jedina su ekipa s područja grada Osijeka kojoj je ovo osmo sudjelovanje na ovom prestižnom natjecanju, a inače se uz ekipu seniora natječu i u Županijskoj ligi, kadeti u Ligi zajednice Osijek i veteranke i veterani u Ligi veterana Zajednice Osijek na kojima kontinuirano ostvaruju zapažene rezultate. Na kraju treba napomenuti da su Koprivničani i ove godine bili odlični domaćini. D.Ku.
Možda ste propustili...

S PODRUČJA TRIJU SLAVONSKIH ŽUPANIJA:

Edukacija za 25 nezaposlenih žena

SUSRET KUPACA U SLAVONIJI I BARANJI

HEP Opskrba okupila 200 uglednih gospodarstvenika

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RADOVI NA TRGU BANA JELAČIĆA NAKON TEKSTA U GLASU SLAVONIJE

Na omiljenom su igralištu napokon građevinci i bageri

2

POVEĆANO ZANIMANJE ZA CIJEPLJENJE

U ambulantama potrošili
sve cjepivo protiv gripe!

3

15. STUDENOGA NA SNAGU JE STUPILA OBVEZA KORIŠTENJA ZIMSKE OPREME

Vulkanizerske radionice pune, a na zamjenu guma čeka se i nekoliko sati