Osijek
CRVENI KRIŽ APELIRA

Građani, odazovite se na akciju i darujte krv!
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Zbog povećane potrošnje i smanjenog priljeva doza krvi, što je gotovo uobičajeno tijekom ljetnih mjeseci, Crveni Križ Osijek poziva dobrovoljne davatelje svih krvnih grupa, a posebno krvne grupe 0 i A, da daruju krv na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek (prostor suterena zgrade Ginekologije, Kliničkog bolničkog centra Osijek) koji radi prema sljedećem radnom vremenu: ponedjeljkom od 7.30 do 14.30 sati, utorkom od 12 do 19 sati, srijedom od 7.30 do 18.30 sati, četvrtkom od 12 do 19 sati i petkom od 7.30 do 14.30 sati.

Građani mogu, osim u navedenim terminima, svoju krv darovati i na redovnoj akciji u Trgovačkom centru Portanova, koja će se održati u subotu, 27. srpnja 2019., u vremenu od 17 do 20 sati!

Crveni Križ Osijek, zajedno s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek, poziva sve sugrađane koji se još nisu priključili dobrovoljnom darivanju krvi da se odluče na taj korak i sami provjere što to mnogobrojne dobrovoljne davatelje krvi potiče da redovito daruju krv. “Samo jednom dozom krvi možete spasiti nečiji život”, poručuju iz Crvenog križa Osijek. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana