Mozaik
LISTA SINGLOVA TOP HR 40

Na prvom mjestu Nina, a Mia treća s “Cestom do sna”
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Novi hit Damira Kedže razveselio je mnoge slušatelje, ali i radijske urednike. Prema najnovijim podacima liste HR Top 40, pjesma Vidi se izdaleka bio je najpopularniji novi singl u radijskom eteru te ostvario najviši ulaz među prvih 40 aktualnih pjesama domaćeg etera. Singl u izdanju Croatia Recordsa pomalo je drukčiji glazbeni uradak od dosadašnjih djela u izvedbi Damira Kedže, no zadržao je njegov prepoznatljivi interpretacijski znak. Pjesma "Vidi se izdaleka" govori o ljubavi u veselom tonu i brzom ritmu, a pridružen joj je i spot koji je Damir snimio u suradnji s Helenom Janušević, s kojom se natjecao u emisiji "Ples sa zvijezdama".

- Čim sam čuo demo, znao sam, to je to. Iako je drukčija od svih mojih pjesama, odmah sam bio siguran da je stvorena baš za mene. Uživao sam u stvaranju pjesme, bilo je jako kreativno u studiju i brzo smo dobili final "Vidi se izdaleka". Pjesma govori o ljubavi, radosti i ljepoti i točno opisuje životnu fazu u kojoj sam trenutno. Lijepo je u svakom pogledu. Hvala, dragi ljudi, što volite "Vidi se izdaleka", posebno hvala radijskim urednicima na svakom od emitiranja koja su nas dovela na listu najslušanijih u Hrvatskoj. Sve je vrijedno truda kada dođemo do srca slušatelja - izjavio je Damir Kedžo, vidljivo sretan i zadovoljan.

Pjesme koje slave ljubav označile su i sam vrh liste. Na prvome mjestu na listi nalazi se drugi tjedan zaredom Nina Badrić s novim singlom "Volim te, volim" u izdanju Aquarius Recordsa. Slijedi je Franka s hitom "Ljubav, ništa više" koji izdaju Karpo Media i Croatia Records, a Mia Dimšić i dalje čuva svoje mjesto u TOP 3 s pjesmom "Cesta do sna", koja od samog dolaska na listu ne silazi s prvih pozicija.

Leteći odred također se pridružio najslušanijima, i to s novom pjesmom "Još jednom me spasi", u izdanju Croatia Recordsa. Među novim ulazima našao se i Luka Basi s hitom "Kad vidin Boga uživo", pjesmom s kojom je debitirao na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Na regionalnim listama Nina Badrić s pjesmom "Volim te, volim" zauzela je prvu poziciju u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Zagorju i Slavoniji. U Istri i Primorju najslušanija je Franka i njezin singl "Ljubav, ništa više", a Vatra je s "Porukama u boci" najemitiranija u Dalmaciji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.
Možda ste propustili...

O GLAZBI SEDAMDESETIH

Scorsese snima dokumentarac

KANDŽIJA OBJAVIO NOVI ALBUM “PLAFON”

Htio sam napraviti nešto iza čega ću stajati 100 %

NAJSTARIJI IZBOR LJEPOTE U NAS

HRT uživo: Izbor Kraljice Hrvatske

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MIA DIMŠIĆ O NOVOM ALBUMU “SRETAN PUT”, KONCERTIMA I PLANOVIMA

Album govori o doslovnim, ali i o životnim putovanjima

2

FESTIVAL PUTNIKA KOFER U SLATINI: IVONA LOZIĆ O ČERNOBILU

Vrijedilo je posjetiti mjesto tragedije o kojoj se pričalo za vrijeme mog odrastanja

3

NAJSTARIJI IZBOR LJEPOTE U NAS

Maja Lončarević postala je
nova Kraljica Hrvatske