TvObzor
HRT: TREĆA SEZONA HVALJENOG SERIJALA "MILIJARDE"

Kompleksna i precizno razrađena priča o ganjanju američkog sna
Objavljeno 19. srpnja, 2019.
Prva epizoda treće sezone na rasporedu je 22. srpnja, u 23.33, na HRT-u 1

Paul Giamatti, nominiran za Oscara i dobitnik nagrade Zlatni globus, i Damian Lewis dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus, zvijezde su serije milijarde, smione drame koja preispituje zaradu i opasnosti ganjanja američkog sna. U svijetu financija dva najmoćnija njujorška titana vode epsku bitku. Neumorni savezni tužilac Chuck Rhoades (P. Giamatti) odlučno i autoritativno provodi pravdu. Nemilosrdno briljantni kralj hedge fonda Bobby Axelrod Axe (D. Lewis) vodi carstvo utemeljeno na insajderskim informacijama i prljavim tajnim poslovima. Axe želi pobijediti pošto-poto, ali Chuck će učiniti sve da milijarder, koji je vlastitim rukama došao do bogatstva, plati za svoje zločine. To je bitka u kojoj svi mogu mnogo izgubiti i svi su prisiljeni odgovoriti na pitanje: Koja je vrijednost moći?

Serija plete kompleksnu i precizno razrađenu priču koja besprijekorno isprepleće Chuckov i Axeov privatni i profesionalni život. Maggie Siff je Wendy Rhoades, Chuckova iznimno inteligentna i ambiciozna žena rastrgana između muževih uvjerenja i profesionalnog položaja utjecajne članice Axeovog unutarnjeg kruga. Malin Akerman je Lara Axelrod, Axeova odana i lukava žena. U seriji glume i Toby Leonard Moore, David Costabile i Condola Rashad.

U trećoj sezoni Milijardi Chuck Rhoades i Bobby Axelrod nađu se u drukčijem svijetu. Obojica i dalje žele uništiti onog drugog, ali moraju se boriti i za svoj opstanak okruženi novim silama i moćnim neprijateljima. Wendy Rhoades, Chuckova žena i Axeova savjetnica za poslovni uspjeh, maksimalno je angažirana s obojicom i u neugodnom je i opasnom položaju koji će ju naposljetku dovesti do odluke koja joj može nepovratno promijeniti život. Novac, moć, pravda i osveta dio su života svih tih likova i ostale slavne ekipe, koja uključuje Malin Akerman, Tobyja Leonarda Moorea, Davida Costiblea, Condolu Rashad, Asiju Kate Dillon i Jeffreyja DeMunna. Clancy Brown u ovoj sezoni gostuje kao Waylon Jeffcoat Jock, novi ministar pravosuđa s opakim intelektom i velikim zanimanjem i za Chucka i za Bobbyja Axea.

Autori, scenaristi i izvršni producenti serije su Brian Koppelman i David Levien i Andrew Ross Sorkin. (N.K.)
PRVE EPIZODE
Treća sezona počinje mandatom koji Chucku da novi šef. Axe mora donijeti tešku odluku nakon nedavnog osuđivanja. Taylor smišlja čudovišnu strategiju. Lara prijeti da će izvući novac iz Axe Capa. Sacker se želi dokazati kao šefica Odjela za kaznene zločine. U drugoj epizodi Chuck pokušava unovčiti uslugu koju mu duguje sudac. Axe orkestrira kreativna nova područja za trgovinu. Wendy pomaže Taylor da prebrodi prvu veliku krizu na novom položaju. Connerty i dalje istražuje Ice Juice.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata