Sport
SRAZ SLAVONSKIH NOGOMETNIH DRUGOLIGAŠA

BSK i Cibalia bez završnog udarca
Objavljeno 17. srpnja, 2019.
Igralištem u Bijelom Brdu prodefilirala su 42 igrača domaćeg BSK-a i Cibalije, ali ni jedan nije ubacio loptu u mrežu. Pripremni sraz slavonskih nogometnih drugoligaških suparnika tako je završen bez pobjednika i pogodaka, za što je bilo i vrlo malo prilika.

Uz obostrano puno htijenja, gosti iz Vinkovaca imali su odličnu priliku u 42. minuti, kada je Korejac Han kratko vratio loptu vrataru, prije kojeg je Hajnal došao do nje, ali mu je Đilas zatim obranio udarac iz blizine. U nastavku su treneri praktički izveli nove postave, pri čemu se odnosi na terenu nisu promijenili. Rezultat se mogao u 65. minuti, kada je Kvesić izmaknuo žuto-plavima, ali ga je pred vratima sustigao Jelić i spriječio udarac vinkovačkog igrača. Domaći su do pogotka mogli u 80. minuti, kada je Blatančić slijeva šutirao pokraj bližeg kuta izbivši ispred Lešića.

Utakmica je završila bez pogodaka i pobjednika, ali je poslužila svojoj svrsi. Treneri obiju momčadi, BSK-ov Denis Krstanović i Cibalijin Davor Mladina, mogli su vidjeti mogućnosti pojedinih igrača koji su još na probi te su također mogli isprobati pojedine taktičke zamisli na početku pripremnog razdoblja za nadolazeće natjecanje u Drugoj HNL.
D.Lekšan
BSK       0

CIBALIA       0

BIJELO BRDO - Igralište BSK-a. Vrijeme: sunčano. Teren: dobar. Gledatelja: 200. Sudac: Denis Plantosar (Darda)

BSK: Đilas, Košanin, Han, Ušćebrka, Jelić, Roman, Vrgoč, Chan, I. Mihaljević, Batinić, Popović. Još su igrali: Ilinčić, Mitrović, L. Mihaljević, Kovačić, Blatančić, Kasač, Muženjak, Gvozdenović i Ćorić. Trener: Denis Krstanović

CIBALIA: Marjanović, Hajnal, Karaula, Đijan, Salapić, Šarić, Bajić, Stupar, Vincetić, Dogan, Dejanović. Drugo poluvrijeme: Lešić, Kiš, Tadić, Nikolić, Janović, Tustonjić, Oršolić, Sente, Kerić, Miljanić i Kvesić. Trener: Davor Mladina
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku