Mozaik
NOVA LOKACIJA PUN POGODAK

Ultra 2019. je najveći i najbolji festival do sada
Objavljeno 17. srpnja, 2019.
Ovogodišnji Ultra Europe festival, održan proteklog vikenda u Splitu, najveći je i najbolji festival do sada, ustvrdio je direktor tvrtke MPG Live i organizator festivala Joe Bašić na konferenciji za novinare održanoj na najvećem jedrenjaku na svijetu "Flying Clipperu". Bašić je izjavio da je stadion Park mladeži, na kojem se ove godine održavao festival, bio pun pogodak te se nadaju kako su sve uvjerili da je to novi prostor koji će grad moći koristiti. Dnevno su prodavali po 40.000 karata na stadionu.

- Sretni smo i ponosni što smo dočekali milijuntog gosta, a sve slike iz Splita koje smo puštali u svijet donijele su velike pohvale, pa se iduće, 2020. godine može očekivati još veće izdanje Ultra Europe festivala u Splitu - poručio je Bašić. Ustvrdio je da Ultra i dalje ostaje u Splitu jer ne vidi da taj projekt može biti bilo gdje realiziran osim u gradu pod Marjanom i u Hrvatskoj.

U organizaciju festivala bilo je uključeno više od 3000 ljudi, s obzirom na to da se radi o velikom svjetskom projektu koji zahtijeva suradnju sa svim gradskim službama, policijom, redarima i različitim tvrtkama koje se bave različitim produkcijama.

- Ovo je vrlo zahtjevan projekt. Zadovoljan sam ekipom jer nije bio lagan zadatak u tri tjedna organizirati takvu manifestaciju na novoj lokaciji. Dali su sve od sebe i mislim da je rezultat dokaz da smo uspjeli to odraditi - kaže Bašić. H
Iduće, 2020. godine može očekivati još veće izdanje Ultra Europe festivala u Splitu, kaže Bašić
Možda ste propustili...

OVE SUBOTE, 16. STUDENOGA, U KINU URANIA

Osječka premijera filma “Tusta”

DOKUMENTANI FILM “POUKE O ČOVJEČNOSTI” MEĐU DESET FINALISTA

Potresan film o Pakracu ‘91. nominiran u Parizu

ZBOG KAŠNJENJA

Fan tuži Madonnu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana