Sport
NK ČEPIN POČEO PRIPREME ZA NOVU TREĆELIGAŠKU SEZONU

Na travnjaku pokraj Uljare krenuli “zeleni”, u Tothovu kadru je čak 11 novih igrača
Objavljeno 16. srpnja, 2019.

Na stadionu pokraj Uljare u subotu je višegodišnji trener NK Čepin Igor Toth, sa svojim pomoćnicima Marijom Vratovićem i Vedranom Mutićem, okupio momčad i krenuo u pripreme za novu natjecateljsku sezonu u Trećoj hrvatskoj ligi "Istok", u kojoj su "zeleni" u prethodna dva ciklusa osvajali visoko treće mjesto.

Kompletni izvršni odbor kluba na čelu s predsjednikom Ivanom Žeravicom pozdravio je okupljene i poželio im slično uspješnu sezonu, uz puno zdravlja. Od prisutnih 29 igrača jedino je Bruno Brlić u procesu rehabilitacije, nakon ozljede koljena, a tih problema više nema pouzdani stoper Matias Lamza, tako da će on biti jedno od pojačanja momčadi. U ljetnom razdoblju, bez aktivnosti, nije mirovao sportski direktor Ivica Beraković, koji je osigurao ostanak starosjedilaca: Kordića, Bombinija, Crljića, Brezinšaka, Lamze, Grgića, Ivića, Goluže, Gregića, Batarilo-Ćerdića, Krstanovića, Zrne, Gele, Bungića, Fusića, Kraljevića i Brlića, a za novu sezonu angažirao je čak 11 novih imena. Neka od njih i nisu nepoznata čepinskoj publici, jer su već nastupala u zelenom dresu: Hrvoje Čavar (Sv.Rot-Weiss DFB), Filip Jakovljević (Višnjevac), Mato Grgić (NAŠK, Našice) i Marijan Nikolić (LIV 1949, Vladislavci), a prvi su se put predstavili: Luka Dragojević (Vukovar 1991), Matej Jakšić (BSK, Bijelo Brdo) te Lovro Pedić i Lovro Kozić (oba Akademija "Krpan&Babić"), a povratnici su i nekadašnji polaznici škole nogometa Čepina: Toni Bungić (NK Osijek), Mihael Nikolić (Grafičar, Osijek) i Filip Pandžić (Tomislav). Istodobno je klub napustio kapetan i prvi prošlosezonski strijelac Treće HNL "Istok" Luka Agatić, koji je prešao u redove trećeligaša iz Belišća.

U pripremnom razdoblju dogovoreno je deset utakmica, a prva je u subotu u 10.30, kada će na ŠRC-u "Čepin" gost biti mađarski trećeligaš Szentlὂrinc SE. Sve je također već pripremljeno za tradicionalni, 17. Memorijalni turnir „Čepinski branitelj“, uz standardne sudionike: Osijek, Cibalia (Vinkovci), Zrinski (Jurjevac) i domaćin Čepin. D.Lekšan
Klub je ovoga ljeta napustio kapetan i prvi topnik Luka Agatić, koji se preselio u redove Belišća
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana