Regija
MREŽA PODUZETNIČKIH INKUBATORA

Poduzetnici pozvani da iskažu zanimanje za prijam u poduzetničke inkubatore
Objavljeno 16. srpnja, 2019.
VIROVITICA - Mreža poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije d.o.o. objavila je Javni poziv za inicijalni iskaz interesa za prijam poduzetnika u poduzetničke inkubatore na lokacijama u Orahovici, Pitomači i Slatini.

Tim se pozivom želi utvrditi zainteresiranost poduzetnika za prijam u poduzetničke inkubatore kako bi se što kvalitetnije pripremio javni poziv za prijem poduzetnika kad inkubatori budu spremni za prihvat poduzetnika. Za prijavu na Javni poziv za inicijalni iskaz interesa potrebno je ispuniti online obrazac. Mreža je također objavila dokumente u kojima su navedeni svi uvjeti na temelju kojih će se raspisati javni poziv za prihvat poduzetnika, kao i popis poslovnih prostora koji će biti predviđeni za prihvat stanara. U Slatini će poduzetnicima biti ponuđeno četrnaest uredskih prostora ukupne površine 324,20 četvornih metara, a u Pitomači i Orahovici po dvanaest uredskih i šest proizvodnih prostora površine 1.142,60 četvornih metara svaki. Kandidati za prijam u poduzetnički inkubator moraju imati status poduzetnika početnika ili inovatora sa sjedištem ili prebivalištem na području Virovitičko-podravske županije, te obavljati proizvodnju koja ne generira štetne utjecaje, djelatnost iz područja ICT-a, djelatnost multimedije, grafije, arhitekture i građevinarstva, elektrotehnike ili elektroničkog poslovanja, uslužne djelatnosti vezane uz proizvodnju ili pakiranje proizvoda. U poduzetnički inkubator ne mogu biti primljeni poduzetnici koji se bave samo trgovinom ili ugostiteljstvom, tehnologijama koje zagađuju okoliš, kladionice i kockarnice te poduzetnici koji bi svojom djelatnošću remetili poslovanje ostalih poduzetnika u inkubatoru.

Sve dodatne informacije poduzetnici mogu dobiti svakog radnog dana do 15 sati u sjedištu Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije d.o.o. u virovitičkoj ulici Poduzetnička zona II 18. Poziv za inicijalni iskaz interesa bit će otvoren do 10. kolovoza.

P. Žarković

Petar Žarković
Ne mogu biti primljeni oni koji se bave samo trgovinom ili ugostiteljstvom, kladionice, kockarnice...
50

prostora, što uredskih, što proizvodnih, bit će na raspolaganju je u tri inkubatora
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRI KRAJU VIŠEGODIŠNJA INVESTICIJA U NAŠIČKOM NOVOM SELU

Topalović: Novi dom među najljepšima u cijeloj županiji

2

IZVOĐAČ UVEDEN U POSAO

Na SRC-u Bazeni počeli radovi, bit će gotovi do ljeta

3

UZ REBALANS PRORAČUNA

Grad prije vremena jednokratno vraća u 2010. podignut kredit