Osijek
SPORTSKO ZABAVNI SPEKTAKL

“City Games” po prvi puta u gradu na Dravi
Objavljeno 15. srpnja, 2019.
Sportsko zabavni spektakl poznatiji kao "City Games" održat će se po prvi puta u gradu na Dravi, u nedjelju 21. srpnja, na olimpijskom bazenu Copacabane. Mnogima poznatije pod nekadašnjim nazivom Jadranske igre, tako će u svoju bogatu riznicu gradova uvrstiti i Osijek. "City Games" je prije svega međunarodna turneja te ove sezone obilježava jubilarnu desetu godinu održavanja. Popularnost igara na vodi dokazuje čak 303 uspješna događaja u 12 zemalja Europe, 34 različite lokacije i milijuni prijeđenih kilometara.

Uz organizatora, Udrugu Aktivac i Adria Events Agency, suorganizatori i pokrovitelji su Grad Osijek i Turistička zajednica grada, koji su se u projekt uključili s ciljem pružanja novog izvora zabave za naše sugrađane.

Grad Osijek bit će domaćin regionalnog finala City Gamesa, a predstavnici će biti poznati sportaši Osijeka. Boje Grada branit će proslavljeni veslač David Šain, svjetski prvak u veslanju iz 2010. godine koji se može pohvaliti i srebrom na europskom prvenstvu 2010. kao i 2010. godine. Od ostalih tu su još Ivana Granoša i Matej Jukić iz Triatlon kluba Tri Tim, Marija Dobrošević iz Plivačkog kluba Osijek Žito, vaterpolist Luka Budak sa St. Francis Collage - New York i Arian Jovanović iz Košarkaškog kluba Borovo. E.N.
Najčitanije iz rubrike