Crna kronika
U SLAVONSKOM BRODU I DIVOŠEVCIMA

Šest je žena ozlijeđeno za vikend u dvije nesreće
Objavljeno 16. srpnja, 2019.
SLAVONSKI BROD - U dvije prometne nesreće koje su se tijekom vikenda zbile u Brodsko-posavskoj županiji ozlijeđeno je šest žena, dvije teško, a četiri lakše. Prva se nesreća dogodila u subotu oko 13 sati u Vinogradskoj ulici u Slavonskom Brodu, gdje je došlo do lančanog sudara triju vozila.

Očevidna ekipa Policijske uprave brodsko-posavske utvrdila je da je do nesreće došlo kada se 24-godišnja vozačica osobnog automobila kretala Vinogradskom ulicom od juga prema sjeveru (putnice u vozilu bile su 16-godišnjakinja i 17-godišnjakinja). Ispred nje u istom je smjeru bio zaustavljen osobni automobil 51-godišnjakinje (putnice u vozilu bile su 48-godišnjakinja, 34-godišnjakinja i 25-godišnjakinja) jer je ispred nje bio zaustavljen automobil 59-godišnjakinje (putnici u vozilu bili su 32-godišnjakinja i 61-godišnjak). Zbog brzine neprilagođene cesti i prometnoj situacij, 24-godišnja je vozačica automobilom udarila u stražnji dio automobila kojim je upravljala 51-godišnjakinja, koji se odbio i prednjim dijelom udario u stražnji dio automobila 59-godišnjakinje. Lakše su ozlijeđene četiri žene, 48-godišnjakinja, 34-godišnjakinja, 35-godišnjakinja i 32-godišnjakinja, kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija protiv 24-godišnje vozačice podnosi prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Druga se prometna nesreća dogodila u nedjelju oko 17 sati kod Divoševaca, a u njoj su dvije osobe teže ozlijeđene. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo kada je 56-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom krećući se iz smjera istoka u smjeru zapada, a suprotnim se prometnim trakom kretao automobil kojim je upravljala 66-godišnjakinja. U jednom trenutku je 56-godišnjakinja prešla vozilom na suprotni prometni trak, zbog čega je udarila u automobil 66-godišnjakinje. U toj prometnoj nesreći obje su vozačice teško ozlijeđene te su prevezene u Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević“ i ondje zadržane na liječenju. Nakon očevida policija protiv 56-godišnje vozačice podnosi prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Promet je u vrijeme očevida u obje prometne nesreće bio otežan.
M.Bugarić
Možda ste propustili...

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

Najčitanije iz rubrike