Crna kronika
OČEVID POŽARA PRIKOLICE SA SIJENOM NA JUŽNOJ OBILAZNICI

Bale sijena namjerno zapaljene?
Objavljeno 16. srpnja, 2019.

Vezani članci

INTERVENCIJA OSJEČKIH VATROGASACA

Prikolica puna sijena izgorjela na obilaznici

OSIJEK - Policija traga za osobom koja je, kako je pokazalo istraživanje protupožarnog inspektora Policijske uprave osječko-baranjske, skrivila zapaljenje slame na kamionskoj prikolici koja je izgorjela u petak na južnoj osječkoj obilaznici. Izgorjelo je nekoliko desetaka bala sijena i dio prikolice, a šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna. Požar su ugasili pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, a na intervenciju su zbog zahtjevnog dogašivanja sijena koje je raširivano po kolniku sjevernog traka obilaznice pristigli i članovi osječkih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Očevidom je utvrđeno da je prilikom utovara slame za sada nepoznata osoba bacanjem opuška ili djelovanjem otvorenog plamena na neki drugi način prouzročila zapaljenje slame.

Vozač je, primijetivši dim, pa i vatru s prikolice, uspio kamion zaustaviti kod izlaza na Jug II, na dijelu obilaznice s četiri prometna traka. Uspio je otkvačiti prikolicu i odvezao kamion dalje od buktinje koja je zahvatila prikolicu. Pristigli vatrogasci prvo su lokalizirali požar, a potom ga još puna tri sata gasili. Zbog požara i obavljanja očevida, dionica južne obilaznice između izlaza Tenja i ceste za Toplanu nekoliko je sati bila zatvorena za promet u oba smjera. "Tragamo za nepoznatim počiniteljem, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavljamo kaznenu prijavu", priopćila je policija. M.Bugarić
Možda ste propustili...

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura