Mozaik
U TRI DANA POSJETILO GA 150.000 PARTIJANERA

Ultra Europe preselio se danas iz Splita na otoke
Objavljeno 16. srpnja, 2019.
U nedjelju navečer završio je splitski dio sedmog izdanja Ultra Europe festivala koji je u tri dana posjetilo oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta zbog čega su organizatori iznimno zadovoljni. Na Ultri su nastupili brojni svjetski poznati DJ-evi, otvorio je David Guetta, a partijanere su do usijanja zagrijavali Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa, Vatra i ostali.

Ovogodišnja Ultra održana je na novoj lokaciji, umjesto dosadašnje na Poljudu održala se na susjednom stadionu Park mladeži gdje su posjetitelji imali na raspolaganju 15 tisuća četvornih metara više prostora.

U ponedjeljka se Ultra preselila na Brač gdje su partijaneri uživali na Regatta partyju, u utorak su na Hvaru, u Hotelu Amfora gdje će biti Ultra beach i u klubu Carpe diem Resistance Hvar. Posljednjeg dana, u srijedu, Closing party je na viškom Fort Georgu.

Za razliku od prošlih godina, ovo ljeto policija nije imala previše posla. U dva je dana privela 230 partijanera kod kojih je pronašla drogu. A liječnici Hitne medicinske pomoći zabilježili su najmanje intervencija u posljednjih sedam godina. H
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

U ČAST OLIVERU U VELOJ LUCI I OVE GODINE

“Trag u beskraju” uz velika imena naše glazbene scene

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

Najčitanije iz rubrike