Mozaik
ZAPOČELE TURNEJU

Duo Meritas slavi 20 godina postojanja
Objavljeno 15. srpnja, 2019.
U godini posvećenoj njihovih prvih 20, Meritas širi svoj glazbeni vidokrug, svoje polje djelovanja, posjećujući pozornice diljem i izvan Hrvatske, od Visa do Krapinskih Toplica, Knina i Čitluka, pa sve do Petrinje i Zagreba… Kilometri i nautičke milje se nižu, ljetna turneja je krenula, pa će tako ovog ljeta nastupiti 18. srpnja u Krapinskim Toplicama, 19. srpnja u Zagrebu, 26. srpnja u Petrinji, 10. kolovoza u Šibeniku, 16. kolovoza u Čitluku, 17. kolovoza u Kninu, 19. kolovoza u Visu, a turneju završiti 28. kolovoza u Varaždinu na Špancirfestu, koj ih posebni veseli.

- Zaista nas raduje što ljetnu turneju završavamo na Špancirfestu, na kojemu smo prvi put zasvirale prije nešto više od deset godina. Tada smo izvele i našu, tek nastalu, "Odjednom ti", koja je zaživjela sve do danas i postala na neki način bezvremena. Naših prvih 20 godina slavimo na najljepši mogući način – koncertno! Posebno nas veseli što posjećujemo pozornice i gradove u kojima do sada nismo svirali. Veliko nam je zadovoljstvo nizati koncerte pred publikom koja nas, možda, još nikada, nije doživjela uživo. Veselimo se svakom od koncerata i pozivamo sve da nam se pridruže ako se nađu u blizini - komentiraju Meri Jaman i Anita Valo.

Meritas ovu godinu provodi u dovršavanju svog novog albuma te kao i uvijek, potvrđujući svoju konstantu, nižu singl po singl, spot po spot te tako uspješno nadopunjuju svoju već odavno impozantnu pjesmaricu. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike