Regija
CIBALIA AIRSOFT EXPO DRUGI PUT

Ljubitelji ratnih igara došli na svoje
Objavljeno 14. srpnja, 2019.
VINKOVCI - Airsoft udruga Ixodes Vinkovci i ove je godine organizirala međunarodni događaj Cibalia Airsoft Expo koji je već zauzeo svoje mjesto u kalendaru airsoft događanja u Hrvatskoj i regiji. Organizatori kažu kako Cibalia Airsoft Expo u budućnosti ima ambiciju prerasti u regionalni međunarodni sajam opreme gdje će se okupiti veliki broj proizvođača, prodavača i izlagača i ulažu velike napore kako bi to i postigli, a do sada su ostvareni mnogi kontakti i postoje stalni upiti o mogućnosti sudjelovanja na Cibalia Airsoft Expo.

Ovogodišnji, drugi zaredom održan je u vinkovačkoj pješačkoj zoni i uz izlagače iz Hrvatske, sudjelovali su ljubitelji ratnih igara, odra i oružja iz Slovenije i BiH. Ovaj događaj postaje sve više sajam airsoft opreme, lovačke opreme, opreme za streljaštvo, za boravak u prirodi i zaštitne opreme. Držimo, kažu organizatori, kako airsoft u sebi objedinjuje opremu koja se koristi u lovstvu, streljaštvu i drugim aktivnostima u prirodi pa na ovaj način želimo povezati iskustva svih proizvođača, prodavača, izlagača i na kraju krajnjih korisnika, na jednom mjestu. Posjetitelji su imali priliku upoznati se s novitetima koje proizvođači nude i isprobati svaki od izložaka.

Program sajma ove je godine obogaćen prezentacijama opreme, predavanjima i pokaznim vježbama za posjetitelje svih dobnih skupina, a na PIK-ovu stanu i u šumi Ljeskovac održano je airsoft taktičko streljaštvo i jednodnevni MILSIM, vojna simulacija, susret. M.F.
i Gradonačelnik im dao potporu
Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić, otvarajući airsoft sajam, rekao je kako podupire organizaciju svih manifestacija koje građani vole, pa tako i ove. “Ovo je još jedno lijepo događanje u sklopu Vinkovačkog ljeta. Vjerujem kako će većina građana i ovaj sajam airsoft opreme pozitivno doživjeti i vidjeti neke stvari koje nisu svakodnevne. Otvoreni smo za sve udruge i sva događanja, i to je ono što Vinkovce čini prepoznatljivim”, rekao je gradonačelnik Bosančić. Posebni gosti ovogodišnjeg sajma bili su predstavnici PU vukovarsko-srijemske.
Možda ste propustili...

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana