Mozaik
TJEDNA TOP-LISTA NAJPRODAVANIJIH ALBUMA U HRVATSKOJ

Opća opasnost još drži sjajno drugo mjesto
Objavljeno 12. srpnja, 2019.
Ljetna kompilacija hitova, koji su obilježili kraj 2018. i prvu polovinu 2019. godine, prema prošlotjednim podacima o prodaji, ušla je među najprodavanija izdanja. Album "Vrući ljetni hitovi 2019.", u izdanju Croatia Recordsa, okuplja pjesme raznih izvođača i različitih žanrova - pop, zabavne glazbe, rock, hip-hop i dance glazbe. Na albumu se nalaze Vojko V, Petar Grašo, Vanna, Jelena Rozga, Colonia, Mia Dimšić i drugi, a izdanje je s izlaskom u prodaju ušlo izravno u TOP 5 najprodavanijih u Hrvatskoj.

Vrh liste i dalje je rezerviran za hitove s ovogodišnjeg CMC festivala, gdje se također nalaze aktualni singlovi raznih domaćih izvođača. Riječ je o pjesmama koje uživaju veliku popularnost i u radijskom eteru te na top-listama emitiranja, a koje se nalaze na albumu CMC festival Vodice 2019. u izdanju Croatia Recordsa. Na drugome mjestu nalazi se još uvijek Opća opasnost s novim albumom "Karta do prošlosti", a među tri najprodavanija albuma vratila se i kompilacija Marka Perkovića Thompsona "Original Album Collection". Na stranoj listi prodaje, broj 1 i dalje zauzima Bruce Springsteen s novim izdanjem "Western Stars". Riječ je o albumu koji je izišao u lipnju, a zahvaljujući iznimno popularnom dolasku na hrvatsko tržište, plasirao se među najprodavanija inozemna izdanja u Hrvatskoj u prvoj polovini 2019. Na drugome mjestu strane liste prodaje nalazi se Madonna s albumom "Madame X", a riječ je o još jednom novom izdanju s kojim se javnost upoznala ove godine u lipnju. Na trećemu mjestu zabilježen je novi ulaz, a pripada grupi Black Keys i njihovom albumu "Let‘s Rock".

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje. T.K.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike