Mozaik
BIT ĆE PREDSTAVLJENO 21. RUJNA NA PROSLAVI PIVOVARE

Stiže novo craft pivo “Hladno pivo”
Objavljeno 12. srpnja, 2019.
Hladno pivo i Pivovara Medvedgrad najavili su suradnju u sklopu koje će najpopularnija hrvatska punk rock skupina dobiti vlastito originalno craft pivo koje će biti predstavljeno 21. rujna na proslavi 25. rođendana pivovare u dvorištu njezina novog pogona u zagrebačkim Gajnicama. Craft pivo "Hladno pivo" bit će, kako je rečeno na konferenciji za novinare, "kao i bend - pitko, puno karaktera, jakog tijela i dobre arome". Frontmen benda Mile Kekin napomenuo je kako to nije prvi put da se ukrštaju putevi Hladnog piva i Medvedgrada jer je bend prije 20 godina dio spota za pjesmu "Bačkizagre stuhpa šeja" snimio upravo u tadašnjoj Pivnici Medvedgrad u Savskoj ulici.

- Medvedgrad pivo bilo je craft i ‘prije‘ crafta, prije nego što je craft postojao kao izraz. Drago mi je da su se u tih 25 njihovih i 30 naših godina probili skupa s nama - rekao je Kekin.

Pivo će biti vrhunski dobro i kvalitetno, uvjereni su članovi benda, a za njegovo su ime odabrali naziv benda, pa je tako "bend koji je dobio naziv po pivu, nakon 30 godina dobio pivo koje se zove po bendu". Novo pivo premijerno će se točiti na rođendanu Medvedgrada 21. rujna u novom pogonu u Huzjanovoj ulici, kad će premijerno biti predstavljena i njegova etiketa koja će biti u prepoznatljivom stilu Medvedgrada. Nakon premijere kreće u distribuciju u Hrvatskoj i inozemstvu.

Rođendan će obilježiti veliki koncertni nastup Hladnog piva, koji će trajati najmanje dva sata i biti njihov posljednji zagrebački nastup prije početka rada na novome albumu. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike