Mozaik
NOVOSTI BRUCEA SPRINGSTEENA

The Boss najavio koncertni film “Western Stars”
Objavljeno 11. srpnja, 2019.
Bruce Springsteen jučer je na putu iz teretane nazvao radijsku emisiju E Street Radio i u deset minuta razgovora s voditeljima Daveom Marshom i Jimom Rotolom otkrio kako je redatelj Thom Zimny snimio film u kojem svira svoju novu ploču “Western Stars” u cijelosti.

- Znali smo da ne idemo na turneju, pa smo tražili način da ovu glazbu prikažemo publici uživo, te smo zaključili kako je ovo najbolji način - rekao je Springsteen i dodao kako se nada objaviti film što prije.

Springsteen nije davao intervjue otkako je album izišao sredinom prošlog mjeseca, pa je na ovaj način službeno potvrdio kako neće biti turneje koja će pratiti ovo izdanje. U razgovoru je otkrio i kako je oduševljen reakcijama obožavatelja na ovaj album.

- Imao sam dojam kako ovo nije tipična ploča i nisam znao kako će biti dočekana. Ali oduševilo me kada sam iz razgovora s obožavateljima otkrio kako je dobro prihvaćena. Stoga smo počeli razmišljati kako produbiti ovo iskustvo budući da nećemo svirati taj materijal uživo jer radimo na drugim stvarima - kaže on.

Iako nije objasnio na koje druge stvari misli, ranije je objavio kako je već napisao pjesme za sljedeći album s E Street Bandom koji će promovirati turnejom sljedeće godine. T.K.
Možda ste propustili...

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike