Tehno
ALGEBRA

Sporazum o stipendiranju
Objavljeno 12. srpnja, 2019.
Tehnozavod Marušić od šezdesetih godina intenzivno se bavi različitim područjima i sustavima tehničke zaštite, sigurnosti te audiovideosustavima za poslovne potrebe. Visokokvalificirani tim inženjera projektanata na stručan i profesionalan način pomaže u realizaciji ideja i ispunjavanja potreba klijenata po principu „Od ideje do rješenja”, što dokazuju s više od 19 tisuća ugrađenih sustava. Ljudski resursi glavna su vrijednost Tehnozavoda Marušić, koji u posljednjih nekoliko godina znatno ulaže i u razvoj namjenskih softvera, specijalnih aplikacija koje omogućavaju da sustavi i rješenja budu maksimalno prilagođeni potrebama modernog klijenta. Tehnozavod Marušić time dokazuje da prati svjetske tehnološke trendove i drži korak s vremenom.


„Tehnozavod Marušić kao društveno osviještena tvrtka svjesna da oko nas postoje darovite mlade osobe koje trebaju pomoć, a nisu odgovorne za financijsku situaciju u kojoj se trenutno nalaze, odlučila je punom stipendijom umanjiti utjecaj komercijalnih uvjeta studiranja na mogućnost upisa darovitog studenta koji je u studij računarstva spreman uložiti ozbiljan rad i zalaganje, te mu na takav način pružiti vrhunske uvjete studiranja na najkvalitetnijem stručnom studiju u Hrvatskoj“, izjavio je Krešimir Marušić, član uprave Tehnozavoda Marušić.


Vrednovanje prijava za punu stipendiju za sve tri godine preddiplomskog studijskog programa računarstva uzet će u obzir: ocjene iz srednje škole koje moraju u ukupnom prosjeku svih ocjena biti najmanje 4.2, ostvareni rezultat na ispitima državne mature (Hrvatski jezik, Matematika, Engleski jezik), rezultate na natjecanjima iz računarstva, informatike i matematike, relevantne projekte, pisma preporuke, kao i trenutni socijalno-ekonomski status kandidata. Natječaj je otvoren do 12. srpnja 2019., a zamolbu je potrebno poslati elektronički na mail-adresu stipendija@racunarstvo.hr. M.R.
Najčitanije iz rubrike