TvObzor
LJETNI SPECIJAL: NOVE FOX SERIJE

Devet novih naslova debitirat će u nadolazećoj sezoni na FOX-u
Objavljeno 12. srpnja, 2019.

Piše: Adrian ANDREJEK
Stigli smo do polovine ljetnog specijala rubrike TV u svijetu, u kojem najavljujemo nove serije u nadolazećoj televizijskoj sezoni (2019./2020.) na pet američkih komercijalnih televizija. Nakon ABC-ja i CBS-a, u ovom broju na redu je FOX, a uslijedit će NBC i The CW.


Čak devet novih serija debitirat će u nadolazećoj sezoni na FOX-u – drame “Not Just Me”, “Prodigal Son”, “9-1-1: Lone Star”, “Deputy”, “Filthy Rich“ i “neXt”, komedija “Outmatched” te animirani sitcomi “Bless The Harts”, “Duncanville” i “The Great North”.

NOT JUST ME

Istražujući vruća pitanja kao što su identitet, ljudska povezanost i ono što uistinu znači biti obitelj, nekonvencionalna dramedija “Nisam jedina” prikazuje emocionalne komplikacije s kojima se suočavaju nove generacije djece koja su se rodila umjetnom oplodnjom. Jedinici Juliji Bechley život se okrenuo naglavačke kad je njezin otac Leon otkrio da je, tijekom svoje karijere pionirskog liječnika plodnosti, koristio vlastitu spermu da potakne umjetno začeće stotine djece. Oporavljajući se od tog šokantnog otkrića, Julia otkriva da ima dvije sestre – bivšu najbolju prijateljicu Edie Palmer, i bivšu olimpijsku sportašicu Roxy Dyle. Dok ove tri mlade žene počinju prihvaćati svoju novu stvarnost, Julia se mora priviknuti na život bez oca pored sebe, Edie se uhvati u koštac sa svojom seksualnosti, a Roxy se suočava sa zrelim životom u kojem nije u središtu pozornosti. Unatoč svemu, tri će žene pokušati formirati netradicionalnu sestrinsku vezu, čak i kad moraju ugostiti hrpu novih braće i sestara u svoju brzorastuću obitelj.

PRODIGAL SON

Malcolm Bright ima dar: on zna kako ubojice razmišljaju, kako funkcioniraju njihovi umovi. Još devedesetih godina njegov je otac Dr. Martin Whitly bio zloglasni serijski ubojica nazvan “Kirurg”. Zato je Bright najbolji kriminalistički psiholog u susjedstvu; ubojstvo mu je obiteljski posao. On će upotrijebiti svoju uvrnutu genijalnost kako bi pomogao njujorškim plavcima riješiti zločine i zaustaviti ubojice, dok će se u međuvremenu suočavati s manipulativnom majkom Jessicom, dosadnom sestrom Ainsly i ocem ubojicom koji se još uvijek želi povezati sa svojim otuđenim sinom.

DEPUTY

“Zamjenik” spaja duh klasičnog vesterna s modernim stavom i emocionalno vođenim pripovijedanjem. Predstavljajući skupinu ambicioznih i složenih ljudskih bića koja se neće odmoriti sve dok pravda ne pobijedi, ova nova serija unosi autentičnost u modernu dramu o policajcima. Odjel šerifa okruga Los Angeles jedna je od najvećih policijskih snaga na svijetu, ali kad izabrani šerif umre, tajna vladavina, smještena na Divljem zapadu, odjednom angažira čovjeka koji nipošto nije stvoren za taj posao. On je Bill Hollister, zakonodavac pete generacije, zainteresiran samo za pravdu. Loši momci nemaju šanse, ali ni političari u Dvorani pravde.

FILTHY RICH

Upoznajte Monreauxove, bezobrazno bogatu južnjačku obitelj poznatu po stvaranju uspješne kršćanske televizijske mreže. Na samom vrhu pokretanja digitalnog maloprodajnog ogranka tvrtke, obiteljski patrijarh Eugene pogiba u avionskoj nesreći (ili tako mislimo), omogućujući Margaret da preuzme vodstvo obiteljskog posla. Dakako, Eugeneova smrt uvelike utječe na njegovu djecu: Erica, ambicioznog sina, koji pretpostavlja da će on voditi televiziju; i kćer Rose, modnu dizajnericu, koja se stalno bori da iziđe iz goleme sjene svoje majke. Kao da to sve nije dovoljno, Monreauxovi doznaju kako je Eugene napravio troje nezakonite djece i uvrstio ih u svoju oporuku.

neXt


Propulzivni triler utemeljen na činjenicama o nastanku smrtonosne umjetne inteligencije traži nas da budemo pažljivi u svom odnosu prema tehnologiji, ali i jednih s drugima. Pionir Silicijske doline Paul LeBlanc izgradio je bogatstvo i naslijeđe inovacijama koje su promijenile svijet, dok je ignorirao ljude oko sebe i otuđivao se od njih, uključujući i vlastitu kćer Abby i mlađeg brata Teda, koji sada vodi Paulovu tvrtku. Nakon što je otkrio da bi moćni neXt, robot kojeg je sam kreirao, mogao razoriti čovječanstvo, Paul pokušava zatvoriti projekt, no vlastiti brat izbacuje ga iz tvrtke. Kad niz uznemirujućih tehnoloških nezgoda ukaže na potencijalnu svjetsku krizu, LeBlanc udružuje snage sa specijalnom agenticom Sheom Salazar.


Nikola Kučar
Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata