TvObzor
ADRIJANA BAKOVIĆ

Ljubav kao vječna inspiracija
Objavljeno 12. srpnja, 2019.

Osječka glazbenica Adrijana Baković predstavila je prvu samostalnu pjesmu u kojoj se okušala i kao autorica. Uz Luciju Dežmalj, potpisuje glazbu i tekst novog singla "Srce to zna".

"Izrazito sam sretna i ponosna što imam priliku surađivati s mladim, talentiranim ljudima koji su moje nekakve želje i afinitete pretočili u ovu pjesmu", rekla je Adrijana, za čiji je novi singl aranžman i modernu produkciju radio mladi i talentirani dvojac Jan Erceg i Dominik Lučić (Le produkcija).

U pitanju je odmak od prethodnog zvuka te je nova pjesma u stilu pop-gospela u kojemu se Adrijana odlično snalazi.

"Ponosna sam na ovu pjesmu jer sam utkala sebe u njezin nastanak i zato ju doživljavam drukčije od ostalih. Riječi su subjektivne i svaki put kad ju otpjevam toliko ju proživim da se uvijek u nekom dijelu naježim, bez obzira na to što ju slušam i imam u glavi već duže vrijeme", kaže Adrijana.

Za pop-gospel izričaj odgovorni su svi koji su sudjelovali u realizaciji ove pjesme, pa im od srca zahvaljuje jer su njezinu viziju pretočili u finalni zvuk, za koji Adrijana kaže da bi ga voljela zadržati i ubuduće. Spot je pod redateljskom palicom odličnog Marka Zeljkovića Zelje, već uigranog člana Adrijanine ekipe, sniman u prekrasnoj Istri, u idiličnom Grožnjanu.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike