Regija
VALPOVAČKA SREDNJA ŠKOLA U NOVOM PROJEKTU ERASMUS+

Kandidati za Povelju mobilnosti
Objavljeno 11. srpnja, 2019.
VALPOVO - Srednjoj školi Valpovo odobren je novi projekt iz programa Erasmus+ u vrijednosti od 104.595 eura za školsku godinu 2019./20. iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. "Školi je ovo treći odobreni projekt mobilnosti, čime postajemo kandidat AMPEU-e za dobivanje Povelje mobilnosti u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Učenici će boraviti po tri tjedna u Sloveniji, Portugalu i Španjolskoj te stjecati neka nova znanja i vještine iz područja strojarstva, elektrotehnike, ekonomije i trgovine", istaknula je ravnateljica Srednje škole Svjetlana Kalpić.


Drugom vrijednom projektu pod nazivom "Proactiva" cilj je pridonijeti učinkovitoj provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala OBŽ-a 2020. kroz provedbu prilagođenih intervencija na tržištu rada i osnivanje Kluba za zapošljavanje. Prijavitelj i nositelj projekta je Grad Valpovo, a partneri su LRA Valpovo - Petrijevci, Srednja škola Valpovo, Harburg- Freundenberger Belišće, TEO - Belišće i Hrvatski zavod za zapošljavanje.
Škola će pokrenuti programe obrazovanja odraslih, izraditi i verificirati programe osposobljavanja, opremiti učionicu i praktikum te izvoditi nastavu za polaznike iz teorijskog dijela programa, a praktični će dio polaznici izvoditi u Trening centru tvrtke HF te pogonima tvrtke TEO. L.A.
Možda ste propustili...

SVIBANJSKI KONCERT KUD-A “SLAVONAC”

Video “Moslavino, selo moje”

”PEACE FOR UKRAINE”

UHDDR prikuplja pomoć za Ukrajinu

IZ PROGRAMA PODRŠKE ŽUPANJSKOJ POSAVINI 21,5 MILIJUNA KUNA

Županji za zonu Sječine tri milijuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana