Regija
ZABAVNO NA STAROJ DRAVI

Humanitarni Stara Drava kup za uređenje izletišta
Objavljeno 10. srpnja, 2019.
DONJI MIHOLJAC - Lions club Mihael i Odbojkaški klub iz Donjeg Miholjca organizirali su drugi turnir u odbojci Stara Drava kup, tijekom kojeg je održan niz drugih sportskih, edukativnih i zabavnih događaja. Manifestacija je počela turnirom koji je otvorio gradonačelnik Goran Aladić, zahvalivši svima koji su omogućili njezino održavanje. Uz domaćine, na turnir su pristigle ekipe iz Osijeka i Valpova - natjecalo se ukupno njih 14. Nakon niza atraktivnih odbojkaških mečeva prvo mjesto i 1000 kuna osvojila je osječka ekipa Voken token, a drugo mjesto i 500 kuna ekipa Kako god, također iz Osijeka. Treće mjesto i 300 kuna pripali su osječkim Netovcima.

Održane su brojne zanimljive aktivnosti koje su pripremili Društvo Naša djeca, Gradsko društvo Crvenog križa, Klub mladih Migra, Rekreacijska udruga Zumba, Gradska limena glazba, Udruga Vrećari, Učenička zadruga Celestina Srednje škole, DVD i RŠU Udica. Posjetitelji su mogli zaplesati zumbu, okušati se u gađanju lukom i strijelom, provozati u čamcima te uživati u gastroponudi. Održane su i dvije radionice, virtualna i slamnata. Jedinstvene skulpture od slame stvarao je magistar kiparstva iz Osijeka Nikola Faller.

Nositelj manifestacije, Lions club Mihael, bio je zadovoljan odazivom ekipa na turniru u odbojci na pijesku, ali i udruga koje su ga svojim programima upotpunile.

- Posjetitelji su mogli pogledati dobru odbojku, jer su ekipe bile jake, ali i druge raznovrsne programe. Bilo je različitih sadržaja za odrasle, ali i za djecu. Zahvalna sam svim sudionicima koji su pomogli da se turnir održi – rekla je predsjednica LC-a Mihael Emilija Černoga.

Manifestacija je bila humanitarnog karaktera, a dobrovoljnim prilozima prikupljena su sredstva za uređenje izletišta Stare Drave. Dio novca donirat će se Dariju Beziku, slijepom voditelju hodočašća i pjevaču duhovnih pjesama za kupnju tandem bicikla. S. Fridl
Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

Najčitanije iz rubrike