Mozaik
IGRANA VERZIJA DOLAZI U KINA 2020.

Trailer za film “Mulan”
Objavljeno 11. srpnja, 2019.
Studio Disney otkrio je prvi trailer filma “Mulan”, igranog remakea popularnog animiranog klasika iz 1998. godine. Najava je prikazna protekle nedjelje za vrijeme finalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu za žene, koju su igrale Sjedinjene Američke Države i Nizozemska. Podsjetimo, crtić je ispričao trijumfalnu priču o neobičnoj mladoj ženi koja preuzme očevu ulogu u ratu tako što se preruši u muško.

“Kad kineski car donese proglas koji traži da po jedan muškarac iz svake obitelji mora služiti u carskoj vojsci i sudjelovati u obrani zemlje od osvajača sa sjevera, Hua Mulan, najstarija kći slavnog ratnika, zauzima mjesto svog bolesnog oca maskiravši se u muškarca”, prenosi studio Disney radnju igrane verzije. Naslovnu ulogu tumači Yifei Liu, a režiju filma, koji u kina stiže 27. ožujka 2020., potpisuje Niki Caro. U drugim ulogama pojavljuju se i Jet Li te zvijezda filma ‘’Rogue One’’, Donnie Yen. Još se ne zna tko će igrati zmaja Mushua, kojemu je u izvorniku glas dao Eddie Murphy.

’’Mulan’’ šesti je u nizu Disneyjevih crtića koji su u posljednje tri godine dobili svoje igrane verzije, a prethodili su mu ‘’Beauty and the Beast’’, ‘’The Jungle Book’’, ‘’Dumbo’’, ‘’Aladdin’’ te ‘’The Lion King’’, koji u hrvatska kina dolazi ovaj tjedan. T.K.
Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike