Sport
JELISAVČANI USKORO OPET NA OKUPU

Sad slijedi napad na sam vrh tablice
Objavljeno 9. srpnja, 2019.
Nogometaši Vihora iz Jelisavca proteklu su sezonu 3. HNL "istok" završili na drugom mjestu, u ukupnom poretku ispred njih bila je samo Cibalia. Cilj koji je uoči prošloga prvenstva postavljen, a to je biti pri vrhu tablice, ostvaren je, a za novu sezonu letvica je podignuta još više - Vihor "puca" na prvo mjesto trećeligaškog istoka. Jelisavčani su u svom debiju u Trećoj HNL ostavili odličan dojam, tako da ih u idućoj sezoni nitko ne smije otpisati u utrci za vrh.

- Bitno je da naši najvažniji igrači ostaju na okupu, a doveli smo i nekoliko pojačanja koja će znatno ojačati konkurenciju. Stigli su nam Žan Drahoturski (Vukovar), Branimir Ferenčak (Tomislav Livana), Martin Grafina (Belišće) i Benjamin Radinković (Papuk). Naš gazda, odnosno predsjednik kluba, kaže kako to nije kraj, tako da bi do početka sezone moglo biti još dolazaka. Vjerojatno će biti i odlazaka, ali više ćemo znati do početka priprema koje smo dogovorili za 15. srpnja - kaže trener/igrač Vihora Marko Dinjar koji je i sam dobio pojačanje u stručnom kadru. I to vrlo zvučno pojačanje.

- Važan nam je iskorak i u stručnom radu, tako da ću imati pomoć u fazi priprema utakmica i općenito od strane Milana Đuričića, mog nekadašnjeg trenera. U svakom slučaju, u sljedećoj sezoni imamo visoke ciljeve, želimo napredovati u svim segmentima, a to se može samo napornim radom i uz stručne osobe koje mogu dati dodatni poticaj. Osim s Đuričićem, dogovorili smo suradnju i s trenerom vratara. Dolazi nam Tomislav Lukavski, nekad odlični vratar NAŠKA-a i požeške Slavonije. Želimo dobro raditi, ići naprijed, stalno napredovati, napraviti dobru momčad koja je sposobna boriti se za vrh tablice...

Za nekoliko dana Dinjar će okupiti momčad i krenut će pripreme za sljedeće prvenstvo, a dogovoreno je i nekoliko prijateljskih utakmica.

- Do početka prvenstva bit će dovoljno prijateljskih utakmica, za sada je dogovorena utakmica s Lipikom (21. srpnja), mađarskim Sent Lorincom (24. srpnja) i Viroviticom (27. srpnja), sve na našem igralištu "Koreja". Početkom kolovoza je turnir Slovaka u Markovcu Našičkom pa osmina Kupa s Dinamom Budimci (14. kolovoza). Još su neki termini nepopunjeni, ali i za njih ćemo naći suparnike - dodao je Dinjar. S. Sobodić
Dinjaru će u idućem razdoblju savjetima i u pripremi utakmica pomagati iskusni Milan Đuričić
Možda ste propustili...

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike