Regija
SLATINA

U Kinu pod zvijezdama bit će prikazano 11 filmova
Objavljeno 10. srpnja, 2019.
Tri srijede i tri četvrtka tijekom mjeseca lipnja Pučko otvoreno učilište Slatina i ove godine organizira među građanima odlično prihvaćeno "Kino pod zvijezdama". Dosadašnjih godina noćne projekcije bile su zanimljiva i vrlo posjećena događanja na tzv. staroškolskom igralištu, a ovogodišnje "Kino pod zvijezdama" seli se na prostor ispred zgrade Pučkog otvorenog učilišta.

Projekcije filmova na otvorenom počinju danas (srijeda, 10. srpnja). Program za djecu počet će u 19.00 sati, ispunit će ga svojim "majstorijama" mađioničar i klaun, a djeca će imati mogućnost oslikati svoje lice ili dobiti privremenu tetovažu potpuno nalik na pravu. U 21.30 sati na programu je akcijski film "Osvetnici: Završnica". Do 26. srpnja ljubitelji filmova imat će mogućnost vidjeti još tri akcijska filma ("Kapetanica Marvel", "Ljudi u crnom: globalna prijetnja", "Blockbuster iznenađenja"), dvije komedije ("Prevarantice", "Yesterday"), dva animirana filma ("Kako izdresirati zmaja", "Tajni život ljubimaca") i dva horora ("Escape Room, Brightburn").

U dane kad su na programu dvije projekcije (17. i 24. lipnja) prva počinje u 21.00 sat, a druga u 22.30. Ostale dane (11. i 12., 18. i 19. te 25. i 26. lipnja) kinopredstave počinju u 21.30 sati. P.Ž.
Možda ste propustili...

NA TRGU U SREDIŠTU NAŠICA

Škola je predstavila strukovna zanimanja

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO

Miholjački su košarkaši prvaci

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana