Mozaik
OBJAVILA JE SINGL I SPOT “NAUČI ME PLOVITI”

Nela pjeva ljubavnu baladu
Objavljeno 10. srpnja, 2019.

‘‘Nauči me ploviti‘‘ novi je singl sve popularnije pjevačice Nele, jednog od najboljih mladih vokala u Hrvatskoj. Nakon radijskih hitova ‘‘Netko kao ti‘‘, ‘‘Vrijeme je‘‘ i ‘‘Poslije kiše‘‘, te dueta ‘‘U zagrljaju spašeni‘‘, koji je snimila s Markom Kutlićem, Nela predstavlja novu prekrasnu ljubavnu baladu. I ovaj put Marko sudjeluje u pjesmi te potpisuje glazbu, a emotivan tekst napisao je Nelin prijatelj i sjajan umjetnik Aleksandar Čubrilo. Aranžman su radili Filip Gjud i Ivan Škunca.

- Glazbu vidim u bojama. Tako sam u ovoj pjesmi vidjela dvije boje – žutu i tirkiznu. Otuda je sve krenulo, a iz tih boja vadili smo priču. Slučajnost je ponovo uzela stvari u svoje ruke i predala mi ljude s kojima ću raditi, kao i lokaciju na kojoj će se snimiti spot. Sve će vam biti jasno kad ga pogledate - rekla je Nela.



Provjereno dobra ekipa radila je na ovom videospotu, koji je snimao, režirao i montirao Josip Ninković iz Ninac produkcije. Nelinog partnera u spotu glumi Lujo Kunčević. Nova ljubavna balada lijepi je nastavak velikog hita s Markom Kultićem ‘‘U zagrljaju spašeni‘‘, koji je i danas jedna od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. T.K.

 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike