Osijek
U GČ-U GORNJI GRAD

Prezentacija Programa POS danas su 11 sati
Objavljeno 9. srpnja, 2019.
U prostorijama Gradske četvrti Gornji grad (Trg Lava Mirskog 1) Grad Osijek danas, s početkom u 11 sati, organizira prezentaciju Programa POS u Osijeku. Uz sudjelovanje predstavnika Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), u sklopu prezentacije predstavit će se uvjeti, načini, mjerila i mogućnosti kreditiranja, kao i prednosti koje donosi kupnja stana prema ovome programu.

Građane zainteresirane za kupnju ili pak najam POS stanova na prezentaciju je pozvala zamjenica gradonačelnika, Žana Gamoš, poručivši kako je još uvijek u tijeku ispunjavanje anketa kojom se treba utvrditi je li Osijeku i u kojem opsegu potrebna još jedna POS zgrada. "Anketni upitnik je prva stepenica projekta preko koje bi građani trebali iskazati jesu li uopće zainteresirani za gradnju POS zgrade, odnosno za kupnju ili najam stana u njoj. Potom ispunjavajući upitnik svi zainteresirani mogu se izjasniti o tome koja bi im kvadratura stanova i kakva sobnost najbolje odgovarala te koliko su spremni minimalno i maksimalno izdvojiti za kupnju, odnosno najam POS stana", poručili su iz Grada Osijeka.

Na području Osijeka APN je do sada sagradio 110 stanova, na području Osječko-baranjske županije 164 stana, a ukupno na području regije Slavonije i Baranje ukupno 329 stanova. Trenutačna kamatna stopa POS-a kreće se između 2,8 i tri posto. I.Sl.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike