Osijek
ORTODONCIJA SIKORA PROSLAVILA OTVORENJE

Po lijepi osmijeh kod dr. T. Sikora
Objavljeno 7. srpnja, 2019.
Da Osijek uistinu postaje jedan od značajnijih centara na karti dentalne medicine Hrvatske potvrdilo je otvaranje nove ortodontske prakse u gradu. Riječ je o Ortodonciji Sikora, iza koje stoji mlada osječka specijalistica ortodoncije dr. med. dent. Tanja Sikora, stručna suradnica Glasovog priloga o zdravlju, koja je svoju najsuvremenije opremljenu ordinaciju u Radićevoj ulici otvorila početkom travnja. Ova je doktorica dentalne medicine poznata Osječanima kao specijalistica ortodoncije osječkog Doma zdravlja gdje je već stekla zavidnu reputaciju i broj pacijenata. Nakon završenog Stomatološkog fakulteta i specijalizacije iz ortodoncije u Zagrebu te stečenog iskustva u dentalnoj medicini i ortodonciji u sustavu javnog zdravstva, logičan je korak otvaranje vlastite privatne ordinacije u kojoj danas pruža sve najsuvremenije usluge iz ortodoncije i dentalne medicine.


U povodu otvorenja ordinacije Tanja Sikora u petak je u Lotus City caffeu organizirala zabavu za oko 120 uzvanika, među kojima su se uz obitelj, prijatelje i kolege te poslovne suradnike našla i mnoga poznata imena poput predsjednika Hrvatske komore dentalne medicine Hrvoja Peze. Da krv nije voda potvrđuje se i u doktoričinoj obiteljskoj povijesti, jer je još Tanjin djed bio šef zubne tehnike u Đakovu, otac i sestra također su doktori dentalne medicine, kao i Tanjin suprug i svekar. Stoga ne čudi što je ova zabava bila prilika da se na njoj okupe neka od najpoznatijih imena iz podučja dentalne medicine iz cijele Hrvatske.


Dr. Sikora napominje i kako će od sada u njezinoj ordinaciji biti moguće izvođenje vježbi studenata Fakulteta za dentalnu medicinu, ali i obavljanje specijalističkog staža ortodoncije za kolege doktore dentalne medicine.
Osim što je počastila kolege i suradnike, doktorica Sikora u povodu otvorenja svoje ordinacije želi počastiti i sve Osječane. Tako u petak, 12. srpnja, od 9 do 13 sati, organizira Dan otvorenih vrata u Radićevoj 46, kada će svi zainteresirani moći obaviti prvi pregled bez plaćanja i uputnice. N. Z. Eberhard
Možda ste propustili...

U DOMOVE ZDRAVLJA UZ OBVEZNU TRIJAŽU I S MASKAMA

Narudžbe pacijenata samo preko telefona ili e-mailom

NA DIONICI OPATIJSKE ULICE DO ŠKOLE

Završeno asfaltiranje nogostupa

Najčitanije iz rubrike