Osijek
U ČEPINSKOJ KNJIŽNICI

Izložba radova članova Likovne udruge Čepin
Objavljeno 6. srpnja, 2019.
U knjižnici Centra za kulturu Čepin otvorena je skupna izložba slikara Likovne udruge Čepin. Do ove je izložbe, kaže ravnatelj Centra Željko Mamić, došlo opet u suradnji s Likovnom udrugom Čepin koji su već izlagali u galerijsko-izložbenom prostoru knjižnice. Nakon uvodnih riječi ravnatelja Centra za kulturu Željka Mamića, prisutne je pozdravio i predsjednik Likovne udruge Čepin Branko Jalovičar, a o slikama je govorila potpredsjednica te čepinske umjetničke udruge Edita Starčević.

Na skupnoj su izložbi izložene slike Daniela Jakovljevića, Edite Starčević, Stjepana Juriše, Vere Debeljak, Esada Keže, Nevenke Soldo, Marine Pinjuh, Zlate Viviora, Ivana Bede, Mladena Mrše, Branka Jalovičara i Slavice Jalovičar.

Jalovičar je zahvalio Centru za kulturu te općinskoj upravi koja je čepinskim slikarima daje potporu u djelovanju i realizaciji projekata od kojih su mnogi humanitarnog karaktera.

- Ove će slike krasiti naš galerijsko-izložbeni prostor “Knjige & Slike“ u sljedeća tri mjeseca. Stoga pozivamo sve zainteresirane da posjete izložbu tijekom ljetnih mjeseci - pozvao je Željko Mamić. D. Pejić
Možda ste propustili...

STUDIJA O ENERGETSKOJ OBNOVI ZGRADA ŽUPANIJE

Ušteda energije i 70 posto

STANARKA TRAŽI PARKING ZA INVALIDE

Nema mogućnosti za parkirno mjesto

U SUBOTU, 9. STUDENOGA, U SUDSKOM PROLAZU

Nakon modnog održat će se i dječji buvljak

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

Ovisnost o kanabisu ne smatraju problemom

2

STUDIJA O ENERGETSKOJ OBNOVI ZGRADA ŽUPANIJE

Ušteda energije i 70 posto

3

PRVA GODINA RADA OSJEČKOG UREDA

Osobe s invaliditetom obratile su se uredu gotovo 1300 puta