Osijek
UDRUGA KULTAKT

U petak i subotu Ljetne škola kulture
Objavljeno 25. lipnja, 2019.
Udruga KultAkt organizira 4. izdanje Ljetne škole kulture, projekt koji je namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Nakon što je održana radionica 15. lipnja u Muzeju likovnih umjetnosti, preostale dvije bit će 28. i 29. lipnja.

Udruga KultAkt teži ostvarivanju potrebe društva za kulturom populariziranjem i aktivnim provođenjem edukativnih projekata u kulturi, koji svojom tematikom naglašavaju važnost iste kao načina obrazovanja, a koji su namijenjeni svim dobnim skupinama i profilima ljudi. Dosadašnjem bogatom radu svjedoče projekti Ljetna škola kulture, Zimska škola kulture, Dan kulturne raznolikosti, Kultura zdravog života, i drugi. Cilj Ljetne škole kulture približiti je djeci kulturne institucije, ali i educirati roditelje te opću javnost o važnosti uključivanja djece u rad istih. Nizom kreativnih radionica djecu će se potaknuti na zanimanje za pisanu riječ i vizualnu kulturu te kreativnost u izražavanju.

Broj polaznika na svakoj radionici je ograničen, a prijaviti se na projekt može preko obrasca http://bit.ly/2XzNjyn.

U petak, 28. lipnja, od 10 do 11 sati održat će se radionica u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek, a u subotu, 29. lipnja od 10 do 11 bit će radionica u Muzeju Slavonije, a od 11.15 do 12.15 u Muzeju školjaka i vodenog svijeta. Prigodno zatvaranje projekta održat će se u Muzeju školjaka i vodenog svijeta poslije posljednje radionice, u 12.15.

Više informacija pronađite na Facebook-stranici Škola kulture ili na web-stranici KultAkt-a. D.M.
Možda ste propustili...

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike