Regija
ĐAKOVAČKI VEZOVI

Na Vezove vlakom uz popust
Objavljeno 23. lipnja, 2019.
ĐAKOVO - Nakon 32. Bonavite u Trnavi počele su i prve prateće priredbe programa 53. Đakovačkih vezova. Održani su 19. Ivanjski krijesovi u Strossmayerovu parku te izložba oldtimera, najavljena glazbeno-humanitarna noć Nebeski hvalospjev ispred katedrale, a na bazenima je održan City games. Danas u holu Hrvatskog doma bit će otvorena fotoizložba Ždrijebe iz Đakova Silvije Butkovć.


Dok se program zahuktava, iz Grada i Turističke zajednice javljaju dobru vijest za sve koji će vezovskih dana pohoditi Đakovo. Grad u suradnji s Hrvatskim željeznicama svim putnicima posjetiteljima manifestacije odobrava popust od 40 posto na redovne prijevozne karte u 1. i 2. razredu u unutarnjem prijevozu. Popustom se mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja do Đakova i natrag. Popust se može koristiti od 1. srpnja u 0:01 sat do 7. srpnja do 24 sata, isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora do kolodvora Đakovo i natrag. Blagajne i osoblje u vlaku ispostavljat će karte s popustom putnicima koji izjave da putuju na manifestaciju. Stvarnu osnovu popusta predstavlja povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora u uredu TZ-a Đakova.


Poruka Vezova je "Spremit ću se ja i sama", kako je naslovljena scenska slika svečanog otvorenja u petak, 5. srpnja, ispred katedrale. Svečana smotra sudionika je u nedjelju, 7. srpnja, u 8.30. S.Ž.
Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

Najčitanije iz rubrike