Osijek
ODLIČNI UVJETI ZA TRENINGE NK-A “GOLEO”

Dopsinački nogometaši uz potporu svoje općine uredili igralište i objekt
Objavljeno 21. lipnja, 2019.
Nogometni klub "Goleo" Dopsin stvorio si je odlične uvjete za rad i treninge, a nedavno je uspio postaviti i novu ogradu oko terena. Tajnik Dalibor Čizmadija kaže kako su, osim ograde, unatrag četiri godine uspjeli napraviti mnogo toga s velikim žarom i vlastitim trudom i uz općinsku potporu.

- Nama je cilj poticati razvijanje djelatnosti kojom se djeci, mladeži i građanima omogućuje zadovoljavanje potreba za bavljenjem nogometnim sportom te razvijanje sportskog duha. Posljednja investicija, zahvaljujući velikoj potpori načelnika općine Vladislavci Marjana Tomasa, koji vrlo dobro zna što sport svima, a posebice mladima, znači, bila je izgradnja nove ograde terena. Naime, stara je ograda već bila toliko derutna i propala da ju se nije isplatilo popravljati. Uz dogovor s načelnikom uspjeli smo napraviti novu ogradu pa sada igralište izgleda fantastično - kaže Čizmadija.

Uređena je unutrašnjost objekta, odnosno svlačionice, sve je obojeno, nove su podnice kod tuševa postavljene, nove su i klupe u svlačionicama. I to je napravljeno uz pomoć Općine i načelnika koji nogometašima puno pomaže, a postavili su i novu fasadu na objekt.

- Krajem 2018. Općina nam je uvela i gradsku vodu, uskoro bi trebao doći i internet. Dakle, što se tiče uvjeta za rad kluba, stanje je odlično - zaključio je Čizmadija. D. Pejić
Možda ste propustili...

HEP ULAŽE 78 MILIJUNA KUNA

Zamijenit će 4 km spojnog vrelovoda

PREDSTAVLJENA KNJIGA “JEZIKU JE SVEJEDNO”

Zabavno i opušteno o hrvatskom jeziku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

90 GODINA ROTARIJANSTVA U GRADU OSIJEKU

Priča o Rotary klubu priča je o moćnoj povijesti grada

2

LIJEČNICI NA PRIVREMENOM RADU

Uzmu neplaćeno u RH,
pa vani zarade 10.000 €

3

DONESENI NOVI PRAVILNICI O VOZILIMA I PUTOVANJIMA

Tko može na put službenim autom s vozačem, a tko sam? Tko i gdje parkira u Kuhačevoj?