Sport
DINAMO I HAJDUK U 2. PRETKOLU PRVO GOSTUJU

Šerif i Zekić prijete “modrima”
Objavljeno 20. lipnja, 2019.
Svoje suparnike u 2. pretkolu europskih kvalifikacija saznali su i Dinamo i Hajduk. Zagrepčani će kao prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka imati pobjednika dvoboja između moldavskog Šerifa i gruzijskog Saburtala. U prvom susretu, 23. ili 24. srpnja, "modri" će biti gosti, a uzvrat je 30. ili 31. na praznom Maksimiru, zbog kazne UEFA-e. Moldavce vodi donedavni trener NK-a Osijek Zoran Zekić, a ako prođu prvo pretkolo, to će biti već četvrti put da će odmjeriti snage s Dinamom. U prethodna tri, sva u kvalifikacijama Lige prvaka, "modri" su prošli dva puta, a Moldavci jednom.

- Riječ je o klubovima slične kvalitete. Ni jednu momčad ne poznajem dobro, ali sada imamo dovoljno vremena da ih bolje upoznamo. Ako dobijemo Šerif, oni će biti u laganoj prednosti jer će sigurno imati bolje informacije o nama, nego mi o njima jer ih vodi Zoran Zekić. On nas dobro poznaje, odličan je trener i to je pokazao u Osijeku - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon ždrijeba.

Ako prema očekivanju prođe maltešku Gziru United u 1. pretkolu Europske lige, Hajduk će u sljedećem igrati protiv boljeg iz dvoboja latvijskog Ventspilsa i albanske Teute. Prvu utakmicu 25. srpnja Splićani će igrati u gostima, a uzvrat 1. kolovoza na Poljudu. G.R.
Možda ste propustili...

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

Najčitanije iz rubrike