Osijek
PORC OPĆINE ERDUT

VISITUS prijavljen za nagradu RegioStars 2019.
Objavljeno 20. lipnja, 2019.
U Poduzetničko-razvojnom centru općine Erdut kažu da je nakon provedenog projekta VISITUS podnesena prijava tog projekta, koji je obogatio turističku ponudu za slijepe i slabovidne osobe, na natjecanje RegioStars 2019.

Bojana Orsić, direktorica PORC-a, kaže kako su Općina Erdut i Institut ekonomskih nauka Beograd bili partneri Gradu Somboru, vodećem partneru na projektu.

- Na web-stranici natječaja objavljeni su sažetci svih zaprimljenih prijava. U okviru kategorije Category 3 - Combatting inequalities and poverty nalazi se i sažetak projekta VISITUS. To je potvrda da je projekt prošao "eligibility fazu".

Pokraj sažetka svakog projekta nalazi se ikona za like i preko nje moguće je glasati za projekt kako bismo dobili što veći broj glasova. Osim ocjena stručnjaka koji će ocjenjivati projekte u drugoj fazi, glasovi prikupljeni online lajkanjem također imaju važnu ulogu. Tako da što više glasova dobijemo, to smo bliže Bruxellesu. Glasanje je otvoreno do 9. srpnja 2019., a poveznica na kojoj možete glasati za naš projekt je: https://ec.europa.eu/regio…/…/regio-stars-awards/2019/categ3 - poziva Orsić. D.P.
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

ECO CITY WASTE FEST

U Osijeku prvi Festival otpada

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike