Osijek
DANI SELA LASLOVA

Fišijada 28. lipnja
Objavljeno 21. lipnja, 2019.
U sklopu manifestacije Dani Laslova cafe-bar "Veseli putnik" tradicionalno održava veliku fišijadu. Ove godine ta će se gastronomska manifestacija odžati, kaže Ladislav Ferenc u ime organizatora, u petak, 29. lipnja, u 18 sati.

- Očekujemo velik broj prijavljenih ekipa, za posjetitelje i natjecatelje ove su godine pripremljene i vrijedne tombole. Laslovačku fišijadu organiziramo osmi put. Pravila su na ovoj našoj manifestaciji kojom sadržajno obogaćujemo proslavu Dana Laslova ista kao i protekle godine - očekujemo odlične kuhare. Fišijadu, naravno, prati odlična glazba i večera uz litru vina i litru mineralne za svaku natjecateljsku ekipu. Kotizacija je 200 kuna, a natjecatelj ima pravo povesti od šest do osam gostiju te ih počastiti svojim fišem. Kuha se isključivo na drva, a natjecatelji se mogu još prijaviti – objašnjava Ferenc i poziva građane da im se pridruže na veselici.

Ladislav Ferenc najavljuje ujedno i da u sklopu obilježavanja Dana Laslova UDVDR Klub Laslovo organizira i projekciju dokumentarnog filma "Štafeta smrti" 26. lipnja u 20 sati u Domu kulture "Petefi Šandor".

- Smisao filma je podsjetiti na hrabrost hrvatskih branitelja i nesebično žrtvovanje za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, bez obzira na to na kojim su hrvatskim bojišnicama bili - kaže Ferenc i dodaje da je 26. lipnja dan početka Domovinskog rata u Laslovu pa poziva sve hrvatske branitelje da dođu. D. Pejić
Možda ste propustili...

UOČI NOVOG PROGRAMSKOG RAZDOBLJA

Primjeri dobre prakse iz iskustava LAG-ova

PRODAVAČICA POTRČALA ZA KRADLJIVCEM I SPASILA ROBU

Poslodavci manjak nastao krađom naplaćuju od radnika!?

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JOŠ JEDNA KLINIKA U KBC-U

U godini dana naprave četiri milijuna analiza

2

VELIKA STOPA BOLOVANJA U DJEČJEM VRTIĆU

Sindikat: “Neposlušni”
su izloženi zlostavljanju

3

USPJEH OPĆINE ANTUNOVAC

Jedina općina u Slavoniji s pridjevom razvijena!