Regija
KONCERTI I FILMOVI

Vinkovačko ljeto počinje 5. srpnja
Objavljeno 21. lipnja, 2019.
VINKOVCI


Ususret ovogodišnjem Vinkovačkom ljetu, koje se održava od 5. srpnja do 5. kolovoza, održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program.


- Ove će godine započeti Ljetnim kinom na otvorenom u Parku Lenije, gdje će nas od 18 sati zabavljati filmski hit-naslovi. I ugostitelji će nuditi svoje proizvode, tako da ćete se na jednom mjestu moći osvježiti i uživati u igranim i animiranim filmovima - rekla je Marija Gerovac, direktorica Novosti.


Nakon Ljetnog kina na otvorenom, u pješačkoj zoni održat će se koncerti, a nastupaju: Fluentes, Silente, KUD Šumari, Subkultura, Damir Kedžo, The Frajle, Vesna Pisarović, Nipplepeople te TS Đeram i Mladen Grdović, koji će nastupiti za Dan grada.
- Ova je godina specifična zbog velikih radova u samom centru grada, ali vjerujemo da ćemo bogatim programom, koji smo pripremili s tvrtkom Novosti, s našim udrugama i svima onima koji sudjeluju u društvenom životu grada Vinkovaca, pridonijeti da nam ljeto prođe što ugodnije i zabavnije. Za Dan grada imat ćemo zanimljive koncerte i velike roštilje Pika Vrbovec, a želja nam je da to bude prava vinkovačka zabava uz roštilj, pivo i glazbu, da to bude centralni događaj za nas Vinkovčane, ali ćemo se potruditi i što bolje ugostiti sve one koji taj dan dođu u naš grad - istaknuo je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik. M.K.
Možda ste propustili...

ZAJEDNICA ŠPORTSKO-RIBOLOVNIH UDRUGA

Statua stilizirane ribe najboljima

ODRŽANA PRVA ŽUPANIJSKA SMOTRA KOREOGRAFIRANOG FOLKLORA

KUD Tena ide na državnu smotru

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U OPĆINAMA BILJE I KNEŽEVI VINOGRADI NEZADOVOLJNI POŠTOM

Poštanske pošiljke kasne po nekoliko dana i često stižu na pogrešne adrese

2

DODIJELJENO JOŠ ŠEST STANOVA U DRŽAVNOM VLASNIŠTVU

Osim pripadnika Hrvatske vojske, stanove dobili deficitarni kadrovi

3

VELIKO NEVRIJEME NA SLATINSKOM PODRUČJU

U deset minuta tuča veličine oraha obrala duhan, pšenicu i kukuruz