Sport
TRI KORNERA PENAL

AB Skripta u drugom krugu, Bruno Kajfeš s četiri pogotka uništio Golden kebab
Objavljeno 19. lipnja, 2019.

Večeras će na 16. malonogometnom turniru Tri kornera biti zaključena grupna faza turnira u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, a nakon dana odmora (četvrtak) od petka u te dvije kategorije kreće razigravanje na ispadanje. U taj eliminacijski krug turnira u veteranskoj konkurenciji u posljednji se trenutak uspjela "ukrcati" Auto Baranja Skripta. Utakmica protiv Amebe 79 izravno je odlučivala o posljednjem putniku u drugi krug turnira iz A skupine. AB Skripti bio je dovoljan i bod, a "amebašima" je igrala samo pobjeda. Na kraju AB Skripta si nije dopustila još jedan kiks i s čistih 3:0 si je produžila život u turniru. U četiri utakmice mlađih kategorija pobjednici su suparnike ostavili na nuli kada su u pitanju pogodci. Utakmice su uglavnom bile tvrde i neizvjesne, a na dvije od četiri dovoljan je bio samo jedan pogodak za osvajanje sva tri boda. U seniorskom uzrastu opet je bilo svega. Od toga da je Sygma caffe bar Lloret do bodova došla bez borbe, do pravih golijada u kojima je na dva susreta postignut čak 21 pogodak. Najviše, 12, palo je na utakmici D.G.O. - Lovački rog (10:2). Zanimljivo, mlađahna momčad Lovačkog roga povela je s 2:0, što je očito naljutilo mnogo jači D.G.O., pa je uslijedio "rafal", koji se zaustavio na dvoznamenkastom broju pogodaka. Time je D.G.O. potvrdio "jedinicu" u toj skupini, a drugo mjesto osigrala si je Konoba Griblja koja je Malom D.G.O.-u, koji će u daljnje natjecanje kao trećeplasirana momčadi iz te skupine, opalila "petardu" (5:0). U utakmici SRC Bazeni Orašje - Golden kebab Višnjevac palo je devet pogodaka, a najzaslužniji za pobjedu (6:3) SRC Bazeni Orašje bio je Bruno Kajfeš, koji je s četiri pogotka uništio sve nade višnjevačke momčadi, a svojoj je omogućio prolazak u daljnje natjecanje. Najneizvjesniji susret večeri odigrali su Zeleno polje i Ferivi sport. I ta je utakmica odlučivala o trećem mjestu u skupini koje omogućuje nastavak natjecanja u turniru, a završila je bez pobjedika (2:2), što je odgovaralo Zelenom polju.

Dalibor Keler
REZULTATI
POČETNICI

Olimpija - Višnjevac 0:1

Elektra - Škola nogometa Beli Manastir 2:0

STARIJI PIONIRI

Vitez - Caffe 5 Gravia 3:0

LIMAČI

Višnjevac - Osječki taxi 0:1

VETERANI

Auto Baranja Skripta - Ameba 79 3:0

SENIORI

Mali D.G.O. - Konoba Griblja 0:5

Zeleno polje - Ferivi sport 2:2

SRC Bazeni Orašje - Golden kebab Višnejvac 6:3

D.G.O. - Lovački rog 10:2

Sygma caffe bar Lloret - Caffe bar Tomislac 3:0 (p.f.)
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
17: American bar Dollar - Višnjevac, 17.25: Osječki taxi - Brawl stars Lođa, 17.50: American bar Dollar - Allianz Osijek (limači), 18.15: Olimpija 2007 - Pinokio (stariji pioniri), 18.40: Metalac - Mursa, 19.05: Baranjci - Lege (početnici), 19.40: Kavana Exclusive - Sygma caffe bar Lloret, 20.15: Projektantski ured Energis - Dobro, 20.50: Jug II - Ravlić trans, 21.25: Tempo - Donjograska caffeteria, 22: American bar Dollar - Caffeteria Sjenjak Salasport, 22,35: Caffe bar Tomislav - Caffe bar Rupa (seniori).
U ČETVRTAK PREDAH
U četvrtak, 20. lipnja, neće se igrati utakmice na turniru Tri kornera penal. Organizator je odlučio momčadima dati mali predah zbog blagdana Tijelova.
VETERANI

AB SKRIPTA       3 (1)

AMEBA ‘79       0

Igralište SD Olimpija. Suci: Ivan Škaro i Igor Schrempf. Strijelci: 1:0 Vuletić (13-autogol), 2:0 H. Šimić (24), 3:0 Pribisalić (26-6m)

AUTO BARANJA SKRIPTA: Jukić, Pribisalić, Budano, E. Šimić, H. Šimić, Ižaković, Čavić, Stojković, Rožmarić.

AMEBA 79: Keler, Tomić, Vuletić, Roguljić, Jukić, Badovinac, Jurić, Almaši.

SENIORI

ZELENO POLJE       2 (1)

FERIVI SPORT       2 (0)

Igralište SD Olimpija. Suci: Zlatan Mlinarić i Igor Schrempf. Strijelci: 1:0 Rukovanjski (7), 1:1 Tomić (19), 2:1 Rukovanjski (20), 2:2 Tomić (20).

ZELENO POLJE: Jarabek, Kiš, Bratić, Đanić, Muslić, Spajić, Raguž, Rukovanjski, Adžić, Stipaničev.

FERIVI SPORT: Pleša, Pleškov, Čavar, P. Tomić, Ćosić, Kovačić, Tadić, Živković, Čulinović, M. Tomić, Batarelo-Čerdić, Herceg.
Najčitanije iz rubrike