Osijek
PONOVNO ZASTOJ TRAMVAJA U STROSSMAYEROVOJ ULICI

GPP: Vozači, povucite ručnu kočnicu!
Objavljeno 18. lipnja, 2019.
Tek je puka sreća što je vlasnik automobila bio u blizini pa zastoj tramvaja zbog ove situacije u nedjelju nije duže potrajao. Naime, u Strossmayerovoj ulici vozač tramvaja iznenadio se vidjevši automobil parkiran nasred tramvajske pruge. Ipak, čini se da ovaj događaj nije prouzročio poremećaj rasporeda vožnje tramvaja.

- Nemamo zabilježen ovaj događaj, iako smo dobili fotografiju na e-mail. Ako nam vozač ne dojavi ovakve situacije, to znači da zastoja nije bilo, odnosno da je automobil zbog svog položaja samo nakratko zaustavio tramvaj. Da je došlo do kakvog poremećaja u prometu, rukovoditelj prometa GPP-a morao bi to znati, no nemamo saznanja o ovom događaju - prokomentirala je Sanja Mršo, voditeljica marketinga u GPP-u, nakon što smo ju upitali za još jedan u nizu nepropisno parkiranih automobila, ovaj put na pol‘ tramvajske pruge.

U GPP-u apeliraju na vozače da vode računa o povlačenju ručne kočnice pri parkiranju automobila. Također, u Županijskoj ulici, primjerice, valja obratiti pozornost na dužinu vozila zbog blizine tramvajske pruge, što je vrlo čest razlog zastoja na toj tramvajskoj trasi. Ma.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike