Mozaik
FOO FIGHTERS U PULI

Na koncertima prvi put posebne perive čaše
Objavljeno 17. lipnja, 2019.
Na oba rasprodana koncerta Foo Fightersa u Puli, a prvi put u Hrvatskoj na eventu ovakovog tipa, koristit će se posebno dizajnirane perive čaše radi smanjenja korištenja i bacanja jednokratne plastike. Čaše će biti oslikane motivima benda, a nakon korištenja posjetitelji iste mogu ponijeti kući kao dodatni suvenir s najvećeg rock-spektakla ove godine u Hrvatskoj. Koncerti i festivali mjesta su na kojima se koristi i baca iznimno velika količina jednokratne plastike, a da to ne mora biti tako dokazali su organizatori koncerta Foo Fightersa u Hrvatskoj LAA i Ožujsko Glazbena Točionica.


Perive čaše posjetitelji će moći preuzeti na šankovima smještenima unutar Arene te na koncertnom prostoru s gornje strane amfiteatra prilikom naručivanja pića. Posjetitelji čaše mogu ponijeti sa sobom, no unutar Arene je organizirano i nekoliko sabirnih stanica gdje će ih publika moći odložiti.
Foo Fighters nastupit će u pulskoj Areni dvije večeri, 18. i 19. lipnja. Satnice za oba koncerta su iste. Vrata će se otvoriti u 18 sati, predgrupa Frank Carter & The Rattlesnakes počet će u 20 sati, a Foo Fighters u 21.15. T.K.
NOVI STANDARDI
‘‘Jako smo ponosni i sretni što će baš ovaj spektakl u pulskoj Areni postaviti nove standarde u organizaciji koncerata i evenata ovakvog tipa. Svatko sa svoje strane može i mora dati doprinos velikim svjetskim inicijativama smanjenja korištenja i bacanja jednokratne plastike na koncertima i festivalima. Odgovornost je na svima nama, a toga su itekako svjesni i dečki iz Foo Fightersa, s kojima je ova inicijativa i pokrenuta. Ovo je prvi koncert u pulskoj Areni, ali i u Hrvatskoj, koji uvodi perive čaše, a svakako nije posljednji‘‘, poručili su u službenom izvješću organizatori koncerta Foo Foghtersa.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRANKŠVESTER SNIMILI SPOT I IDU NA IRSKU TURNEJU

Moramo ozbiljno zapeti jer se skupi nakit neće kupiti sam!

2

SJAJNA MLADA PJEVAČICA IZ VALPOVA

Beta Sudar: Kad pjesma
takne ljude, znaš da sve
što radiš ima smisla

3

ZAGREB FASHION DESTINATION

Nove kolekcije mladih talenata uz eko poruku